RSS

Pitsa

10 nov.
  • Pitsapõhja pulber
  • Terav tomatikaste
  • Sink
  • Pepperoni vorst
  • Juust
  • Basiilik
  • Kirss tomatid

Pitsapõhja tegin vastavalt pakil olevale juhendile ja rullisin ahjuplaadile. Seejärel katsin põhja tomatikastmega ja raputasin üle juustuga. Järgmisena laotasin pitsale singi ja vorsti viilud, basiilika, sektoriteks lõigatud tomatid ning veidi veel ka juustu.

Küpsetasin umbes 10-15 min 200°C ahjus.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 10. nov. 2009 in Küpsetised, Pitsad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: