RSS

Pitsa

10 Nov
  • Pitsapõhja pulber
  • Terav tomatikaste
  • Sink
  • Pepperoni vorst
  • Juust
  • Basiilik
  • Kirss tomatid

Pitsapõhja tegin vastavalt pakil olevale juhendile ja rullisin ahjuplaadile. Seejärel katsin põhja tomatikastmega ja raputasin üle juustuga. Järgmisena laotasin pitsale singi ja vorsti viilud, basiilika, sektoriteks lõigatud tomatid ning veidi veel ka juustu.

Küpsetasin umbes 10-15 min 200°C ahjus.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 10. Nov 2009 in Küpsetised, Pitsad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: