RSS

Virsiku-mandlipirukas

10 nov.

Tegin piruka Toidutare.ee Ploomi-mandlipiruka retsepti järgi kuid asendasin sel korral ploomid virsikutega.

  • 125 g võid
  • 0,5 dl suhkrut
  • 3 dl jahu
  • 2 dl hapukoort
  • 1 muna
  • 0,5 dl suhkurt
  • 0,5 tl vaniliinsuhkrut
  • 250g virsikuid
  • 1 dl mandlilaaste

Segan või, suhkur ja jahu. Vajadusel võib lisada ka veidi vett.

Panen taigna tavaliselt ka umbes 10min külmkappi seisma. Seejärel rullin taigna toidukile vahel ümmarguseks ja tõstan  pirukavormi. Eelküpsetan põhja umbes 10 min.

Täidise jaoks segan hapukoore, muna, suhkru ja vaniliinsuhkru. Laon põhjale viilutatud või tükeldatud virsikud ja valan peale täidise. Kõige peale raputan mandlilaaste.

Kook küpseb 200°C juures umbes 30 minutit kuni on pealt mõnusalt kuldpruun.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 10. nov. 2009 in Küpsetised, Magusad pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: