RSS

Värskekapsahautis

19 Nov
Antud retsepti olen saanud oma isa Reinu käest, kes teeb maailma parimat värskekapsahautist.  Isa tehtud versioon on nii hea, et isegi Tõnis jäi meid alati uskuma, et seal ei ole sibulat sees🙂
  • 300g hakkliha
  • 1 väiksem kapsapea
  • 1 keskmine sibul
  • soola, pipart, hakkliha maitseainet
  • kartuleid

Hakkiha praadida ning maitsestada tugevalt suuremas potis või pannil.  Seejärel valada juurde umbes klaasi täis vett ning lisada tükeldatud või ribadeks lõigatud kapsas ja sibul. Hautada segu kaane all, vajadusel lisada vett ning maitsestada. Hautada kuni kapsas on parajalt valmis (soovi korral veidi krõmpsuv).

Juurde valmistada keedetud kartulid.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 19. Nov 2009 in Hakkliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: