RSS

Värskekapsahautis

19 nov.
Antud retsepti olen saanud oma isa Reinu käest, kes teeb maailma parimat värskekapsahautist.  Isa tehtud versioon on nii hea, et isegi Tõnis jäi meid alati uskuma, et seal ei ole sibulat sees 🙂
  • 300g hakkliha
  • 1 väiksem kapsapea
  • 1 keskmine sibul
  • soola, pipart, hakkliha maitseainet
  • kartuleid

Hakkiha praadida ning maitsestada tugevalt suuremas potis või pannil.  Seejärel valada juurde umbes klaasi täis vett ning lisada tükeldatud või ribadeks lõigatud kapsas ja sibul. Hautada segu kaane all, vajadusel lisada vett ning maitsestada. Hautada kuni kapsas on parajalt valmis (soovi korral veidi krõmpsuv).

Juurde valmistada keedetud kartulid.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 19. nov. 2009 in Hakkliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: