RSS

Quiche Lorraine

02 Dec
Taigna jaoks
  • 3 dl jahu
  • 150 g võid
  • soola
  • u 2 sl vett

Katte jaoks

  • 3 muna
  • 3,5 dl rõõska koort
  • 200 g sinki
  • 2 dl riivitud juustu
  • soola ja pipart

Taigna jaoks hakkida külm või ja jahu. Lisada vett parasjagu, et tekiks mõnus tainas. Asetada see umbes 30 minutiks külma. Mina tavaliselt panen köögikilega. Antud aja mõõdudes rullida tainas vastavalt vormi suurusele ja eelküpsetada 225°C ahjus 10 minutit.

Seejärel lõigata sink parajateks tükkideks ja vajadusel riivida juust. Muna ja rõõskkoor vahustada kergelt ja maitsestada. Eelküpsetatud taignale panna singitükid ja riivitud juust ning valada üle muna-koore seguga. Küpsetada 200°C ahjus umbes 30 minutit või kuni pirukas on küps ja pealt helepruun.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 2. Dec 2009 in Küpsetised, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: