RSS

Quiche Lorraine

02 dets.
Taigna jaoks
  • 3 dl jahu
  • 150 g võid
  • soola
  • u 2 sl vett

Katte jaoks

  • 3 muna
  • 3,5 dl rõõska koort
  • 200 g sinki
  • 2 dl riivitud juustu
  • soola ja pipart

Taigna jaoks hakkida külm või ja jahu. Lisada vett parasjagu, et tekiks mõnus tainas. Asetada see umbes 30 minutiks külma. Mina tavaliselt panen köögikilega. Antud aja mõõdudes rullida tainas vastavalt vormi suurusele ja eelküpsetada 225°C ahjus 10 minutit.

Seejärel lõigata sink parajateks tükkideks ja vajadusel riivida juust. Muna ja rõõskkoor vahustada kergelt ja maitsestada. Eelküpsetatud taignale panna singitükid ja riivitud juust ning valada üle muna-koore seguga. Küpsetada 200°C ahjus umbes 30 minutit või kuni pirukas on küps ja pealt helepruun.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 2. dets. 2009 in Küpsetised, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: