RSS

Porgandipüreesupp suitsujuustuga

24 mai

Olen juba mõnda aega tahtnud tööle lõunaks püreesuppi kaasa teha. Kuid kuna hetkel on kolimine pooleli, siis pole köögis askelda tahtnud. Täna tegin aga oma mõtte lõpuks teoks ja tuleb tõdeda, et supp tuli täpselt selline nagu soovisin.

  • 500 ml vett
  • 0,5 poljongi kuubikut
  • 500 g porgandeid
  • pool latti suitsujuustu
  • 200 ml vahukoort
  • kaunistuseks peterselli

Lase potis vesi keema ja lisa puljongi kuubik ja ratasteks lõigatud porgandid. Keeda seni kuni porgandid on pehmed. Püreesta supp saumikseriga ja lisa murendatud suitsujuust (ilma kõva kooreta). Sega suppi vispliga seni kuni juust on sulanud. Viimasena lisa vahukoor ja sega kuni kõik on ühtlaselt segunenud. Supp ongi valmis!

Serveerimisel võib supi kaunistada peterselliga ja pakkuda kõrvale näkileiba või ja murulauguga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 24. mai 2010 in Püreesupid, Supid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: