RSS

Porgandipüreesupp suitsujuustuga

24 May

Olen juba mõnda aega tahtnud tööle lõunaks püreesuppi kaasa teha. Kuid kuna hetkel on kolimine pooleli, siis pole köögis askelda tahtnud. Täna tegin aga oma mõtte lõpuks teoks ja tuleb tõdeda, et supp tuli täpselt selline nagu soovisin.

  • 500 ml vett
  • 0,5 poljongi kuubikut
  • 500 g porgandeid
  • pool latti suitsujuustu
  • 200 ml vahukoort
  • kaunistuseks peterselli

Lase potis vesi keema ja lisa puljongi kuubik ja ratasteks lõigatud porgandid. Keeda seni kuni porgandid on pehmed. Püreesta supp saumikseriga ja lisa murendatud suitsujuust (ilma kõva kooreta). Sega suppi vispliga seni kuni juust on sulanud. Viimasena lisa vahukoor ja sega kuni kõik on ühtlaselt segunenud. Supp ongi valmis!

Serveerimisel võib supi kaunistada peterselliga ja pakkuda kõrvale näkileiba või ja murulauguga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 24. May 2010 in Püreesupid, Supid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: