RSS

Kanataskud tomati ja mozzarellaga

27 Jul

Tänase õhtusöögi retsepti leidsin juba mitu nädalat tagasi Nami-Namist, kuid miskipärast sai see alles täna järgi proovitud. Kanataskute kõrvale serveerisin keedetud värskeid kartuleid ja porgandeid vähese võiga.

  • 2 kanafileed
  • 1 tomat
  • 100g mozzarella juustu
  • soola, pipart
  • 1 sl oliiviõli
  • peotäis värsket tüümiani
  • 1 sl palsamiäädikat
  • 2 sl kuuma vett

Lõika kanafileedele pikkupidi sisselõiked, et tekiksid taskud. Täida need mozzarella ja tomati viiludega. Aseta fileed ahjuvormi, maitsesta ja raputa üle oliiviõli ja hakitud tüümianiga. Küpseta kanafileesid 200°C ahjus umbes 30 minutit.

Küpsed taskud tõsta taldrikule ja valmista ahjupannis pliidi peal kaste. Selleks lisa praeleemele palsamiäädikas ja kuum vesi. Sega pidevalt ja lase korraks keema.

Serveeri kana kastme ja näiteks kartuli ja porgandiga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 27. Jul 2010 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: