RSS

Kanataskud tomati ja mozzarellaga

27 juuli

Tänase õhtusöögi retsepti leidsin juba mitu nädalat tagasi Nami-Namist, kuid miskipärast sai see alles täna järgi proovitud. Kanataskute kõrvale serveerisin keedetud värskeid kartuleid ja porgandeid vähese võiga.

  • 2 kanafileed
  • 1 tomat
  • 100g mozzarella juustu
  • soola, pipart
  • 1 sl oliiviõli
  • peotäis värsket tüümiani
  • 1 sl palsamiäädikat
  • 2 sl kuuma vett

Lõika kanafileedele pikkupidi sisselõiked, et tekiksid taskud. Täida need mozzarella ja tomati viiludega. Aseta fileed ahjuvormi, maitsesta ja raputa üle oliiviõli ja hakitud tüümianiga. Küpseta kanafileesid 200°C ahjus umbes 30 minutit.

Küpsed taskud tõsta taldrikule ja valmista ahjupannis pliidi peal kaste. Selleks lisa praeleemele palsamiäädikas ja kuum vesi. Sega pidevalt ja lase korraks keema.

Serveeri kana kastme ja näiteks kartuli ja porgandiga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 27. juuli 2010 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: