RSS

Broilerifilee kuivatatud ploomidega

14 Sep

Eelmisel nädalal oli Tõnise vendmeil  külas, seetõttu oli ka veidi rohkem tegevusi kui tavaliselt. Ja paratamatult ei jõudnud ma meie askeldustest köögis miskit kirja panna. Püüan end nüüd tagantjärgi parandada ja kirja panna eelmise nädala katsetusi. Esiteks broilerifilee kuivatatud ploomidega, mis pärineb nagu ikka Toidutarest.  Silma jäi eelkõige tänu kuivtatud ploomidele, mis minu arust maitsevad lihaga super hästi. Õnneks ei pidanud ma pettuma – tulemus oli täpselt see, mida ootasin.

  • 2 tk broilerifileed
  • 150 g kuivatatud ploome
  • 2 sl tomatipastat
  • 1 sl õli
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 0,5 tl kaneeli
  • 0,5 tl jahvatatud koriandrit
  • 0,5 tl ingveri (kuivatatud)
  • soola, pipart

Haki sibul, küüslauk ja lõika broiler ribadeks. Prae suures pannis umbes 5 minutit sibulat ja lisa küüslauk. Sega ja prae ka see kergelt läbi. Lisa kaneel, koriander, ingver (sel korral pidin ilma selleta hakkama saama) ja broilerifilee ribad. Kui kana on pruunistunud lisa tomatipasta ja maitsesta kõik soola ja pipraga. Hauta broilerit 15 minuti. Viimasena lisa poolitatud ploomid ja lase segul veel umbes 5 minutit haududa. Valmis! Serveeri kuskussi või riisiga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 14. Sep 2010 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: