RSS

Broilerifilee kuivatatud ploomidega

14 sept.

Eelmisel nädalal oli Tõnise vendmeil  külas, seetõttu oli ka veidi rohkem tegevusi kui tavaliselt. Ja paratamatult ei jõudnud ma meie askeldustest köögis miskit kirja panna. Püüan end nüüd tagantjärgi parandada ja kirja panna eelmise nädala katsetusi. Esiteks broilerifilee kuivatatud ploomidega, mis pärineb nagu ikka Toidutarest.  Silma jäi eelkõige tänu kuivtatud ploomidele, mis minu arust maitsevad lihaga super hästi. Õnneks ei pidanud ma pettuma – tulemus oli täpselt see, mida ootasin.

  • 2 tk broilerifileed
  • 150 g kuivatatud ploome
  • 2 sl tomatipastat
  • 1 sl õli
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 0,5 tl kaneeli
  • 0,5 tl jahvatatud koriandrit
  • 0,5 tl ingveri (kuivatatud)
  • soola, pipart

Haki sibul, küüslauk ja lõika broiler ribadeks. Prae suures pannis umbes 5 minutit sibulat ja lisa küüslauk. Sega ja prae ka see kergelt läbi. Lisa kaneel, koriander, ingver (sel korral pidin ilma selleta hakkama saama) ja broilerifilee ribad. Kui kana on pruunistunud lisa tomatipasta ja maitsesta kõik soola ja pipraga. Hauta broilerit 15 minuti. Viimasena lisa poolitatud ploomid ja lase segul veel umbes 5 minutit haududa. Valmis! Serveeri kuskussi või riisiga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 14. sept. 2010 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: