RSS

Sitsiilia kanapada riisiga

11 Oct

Kui eelmine nädal oli nii kiire, et kodus eriti süüa teha ei jõudnud, siis sel nädalal püüan ikka ka ise miskit köögis askeldada. Esimeseks roaks valisin Sitsiilia kanapaja.

  • 300 g kanafileed
  • 2 spl õli
  • 1 sibul
  • 1 väiksem punane tšillipipar
  • 3 küünt küüslauku
  • umbes 6 päiksekuivatatud tomatit
  • 100 g šampinjone
  • 2 dl tomatipüreed
  • 1 dl valget veini
  • kuivatatud basiilikut, soola, pipart, veidi suhkrut

Tükelda broilerifilee suupärasteks tükkideks. Kuumuta õli pannil ja pruunista kanatükid. Samal ajal haki sibul, tšilli ja küüslauk. Tõsta pruunistunud kana taldrikule ja kuumuta paar minutit pannil sibulat, tšillit ja küüslauku. Lisa tükeldatud tomatit ja seened, kuumuta segu veel umbes 5 minutit. Nüüd lisa pannile tomatipüree ja veini ning maitsesta. Lase segul keema tõusta ja sega juurde ka praetud kanatükid. Hauta pada pliidil või ahjus 15 minutit ehk kuni kana on mõnusalt pehme. Sel ajal saab mugavalt riisi keeta.

Serveeri kanapada riisiga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 11. Oct 2010 in Kanaliha, Liharoad, Pastaroad, Riisiroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: