RSS

Kanavorm sinihallitusjuustu ja virsikutega

26 Oct

Esiteks pean alustama vabandustega, et pole viimasel ajal blogi täiendamiseks aega leidnud. Eks süüa teen ma ikka iga nädal, kuid vahe pealsed road on olnud sellised argisemad või olen mõnda juba järgi proovitud retsepti uuesti kasutanud.

Kuid täna võtsin kätte ja otsustasin siiksi ühe uue toidu järgi proovida, mis sest et peale balletitundi päris  surmväsinud olin. Pealegi homseks on vaja ju miskit ka tööle kaasa võtta. Tänane retsept pärineb ikka Toidutarest, kust me iga nädala alguses Tõnisega nädalamenüüd kokku pannes võidu ideid ammutame.

  • 1 kotike (125g) riisi
  • 1 puljongikuubik
  • 1 väiksem grillitud broilerirind
  • 2 väikest või 1 suur õun
  • 1 virsikukonserv (u 400g)
  • 100g sinihallitusjuustu
  • 2dl kohvikoort

Pane riis puljongikuubikuga maitsestatud vette keeme (vastavalt pakil olevale ajale). Samal ajal eemalda broilerilt nahk ja luud ning lõika lihast parajad kuubikud. Koori, puhasta ja tükelda ka õunad. Nõruta virsikud ning lõika ka need kuubikuteks. Vala kõik tükeldatud koostisosad klaasist ahjuvormi.

Pane ahi 175°C juurde sooja. Selleks ajaks peaks ka riis valmis olema. Sega riis ja murendatud sinihallitusjuust esmalt omavahel ja seejärel vala ka see ahjuvormi. Sega kõik omavahel korralikult läbi ja kalla peale kohvikoor. Kõpseta vormi umbes 40 minutit 175°C ahjus.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 26. Oct 2010 in Kanaliha, Liharoad, Pastaroad, Riisiroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: