RSS

Parmesanikana

06 dets.

Nagu näha on mu postitutes päris pikk paus olnud. Põhjus on suures osas olnud tehniline, nimelt meie vana arvuti muutus iga päevaga aina vanemaks ja lõpuks oli juba suuri raskusi temaga suhtlemisel. Tahan alati oma postituste juurde ka pildid lisada kuid kui fotoka ühendamisel arvuti pea-aegu kokku jookseb ja ka fotokas peale seda enam millelegi ei reageeri, siis pole see ju kuidagi võimalik. Nüüd, kus oleme uue ja võimeka arvuti omanikud saan kõik vahepeal järgi proovitud põnevad road siia lõpuks kirja panna koos piltidega. Seega head lugemist ja loodan varsti nendega järjele saada.

Alustan detsembri alguses proovitud parmesanikanaga, mille retsepti päritolu enam kahjuks tuvastada ei suuda, kuid kuskilt interneti avarustest me selle leidnud oleme.

  • 2 broilerifileed
  • 5-6 viilu Prosciutto sinki
  • umbes 30 g parmesani
  • tüümiani, pipart
  • oliiviõli

Kõige pealt tambi fileed toidukile vahel ühtlaselt umbes 1 cm paksuseks. Maitsesta fileed tüümianiga, riivi peale parmesani juust ja maitsest veel ka pipraga. Sool pole antud roa puhul vajalik, sest sink ise on piisavalt soolane. Kõige peale asetagi singiviilud. Need võib isegi ümber filee mässida, nii et kogu kana on singi sisse peidetud.

Kuumuta pannil õli ja aseta seejärel sinna kanafileed nii, et singiviil oleks allpool (kui mässisid singi ümber filee, siis pole oluline kummalt poolt praadimist alustad). Pruunista filee tükke mõlemalt küljelt umbes 3 minutit.

Paremesanikana kõrvale valmistasin riisi kuid sobivad kindlasti ka kartulid või kartulipudru. Head isu!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. dets. 2010 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: