RSS

Hiinapärane veiseliha apelsiniga

04 Jan

Antud retsepti leidsin Nami-namist, kust ideid õhtusöökideks otsisin. Pean siingi roa valmistamise au Tõnisele loovutama, sest pidin antud päeval veidi kauem tööl olema.

  • 300 g veiseliha
  • 2 mahlase apelsini mahl
  • 1,5 sl tumedat sojakastet
  • 1 küüsalugu küüs
  • maisitärklist
  • kimp hakitud talisibulat
  • õli

Eemalda lihalt üleliigne rasv ja lõika see parajateks ribadeks. Kasta liharibad ükshaaval kergelt maisitärklisesse ja raputa üleliigne tärklis maha.

Kuumuta vokkpannil õli ja prae liha jaokaupa umbes 2 minuti ehk kuni need on kuldsed. Nüüd pane pannile kõik liha tükid, purustatud küüslauk, apelsinimahl ja sojakaste. Kuumuta keemiseni. Lisa viimasena hakitud talisibul ja kuumuta veelkord läbi.

Serveeri liha keedetud munanuudlitega.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 4. Jan 2011 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: