RSS

Hiinapärane veiseliha apelsiniga

04 jaan.

Antud retsepti leidsin Nami-namist, kust ideid õhtusöökideks otsisin. Pean siingi roa valmistamise au Tõnisele loovutama, sest pidin antud päeval veidi kauem tööl olema.

  • 300 g veiseliha
  • 2 mahlase apelsini mahl
  • 1,5 sl tumedat sojakastet
  • 1 küüsalugu küüs
  • maisitärklist
  • kimp hakitud talisibulat
  • õli

Eemalda lihalt üleliigne rasv ja lõika see parajateks ribadeks. Kasta liharibad ükshaaval kergelt maisitärklisesse ja raputa üleliigne tärklis maha.

Kuumuta vokkpannil õli ja prae liha jaokaupa umbes 2 minuti ehk kuni need on kuldsed. Nüüd pane pannile kõik liha tükid, purustatud küüslauk, apelsinimahl ja sojakaste. Kuumuta keemiseni. Lisa viimasena hakitud talisibul ja kuumuta veelkord läbi.

Serveeri liha keedetud munanuudlitega.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 4. jaan. 2011 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: