RSS

Singi-virsikupirukas sinihallitusjuustuga

13 Jan

Tänase piruka idee sain Toidutarest, kuid Tõnise soovidel asendasime ananassi virsikuga. Ka nii tuli päris hea!

  • 500 g lehttainast
  • 300 g sinki
  • 1 paprika
  • 1 väiksem suvikõrvits
  • 1 spl õli
  • 3 dl rõõska koort (10%)
  • 100 g sinihallitusjuus- tu
  • väike purk virsiku- konservi
  • 2 muna

Kata kõigepealt ahjuplaat lehttainaga. Seejärel saab asuda katte tegemise juurde – selleks viiluta suvikõrvits ja paprika. Kuumuta need potis õli poolpehmeks ja laota taignale. Nende peale pane tükeldatud sink ja nõrutatud virsikukuubikud.

Vala potti rõõskoor, kuumuta ja lisa tükeldatud sinihallitusjuust. Sega kuni juust on sulanud. Lase segul veidi jahtuda ning klopi seejärel segusse munad. Vala pärast seda pirukale.

Küpseta pirukat 200°C ahjus umbes 30 minutit. Naudi!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 13. Jan 2011 in Küpsetised, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: