RSS

Singi-virsikupirukas sinihallitusjuustuga

13 jaan.

Tänase piruka idee sain Toidutarest, kuid Tõnise soovidel asendasime ananassi virsikuga. Ka nii tuli päris hea!

  • 500 g lehttainast
  • 300 g sinki
  • 1 paprika
  • 1 väiksem suvikõrvits
  • 1 spl õli
  • 3 dl rõõska koort (10%)
  • 100 g sinihallitusjuus- tu
  • väike purk virsiku- konservi
  • 2 muna

Kata kõigepealt ahjuplaat lehttainaga. Seejärel saab asuda katte tegemise juurde – selleks viiluta suvikõrvits ja paprika. Kuumuta need potis õli poolpehmeks ja laota taignale. Nende peale pane tükeldatud sink ja nõrutatud virsikukuubikud.

Vala potti rõõskoor, kuumuta ja lisa tükeldatud sinihallitusjuust. Sega kuni juust on sulanud. Lase segul veidi jahtuda ning klopi seejärel segusse munad. Vala pärast seda pirukale.

Küpseta pirukat 200°C ahjus umbes 30 minutit. Naudi!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 13. jaan. 2011 in Küpsetised, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: