RSS

Magushapu Yaki Soba

20 jaan.

Antud magushapu Yaki Soba retsepti leidis Tõnis. Imestan, et vahel on ta nõus sööma isegi täiesti lihata roogi, sest tavaliselt räägib ta, et ilma lihata söögid pole õiged. Ja muidugi lause – “mees peab liha saama”. Õnneks üllatab ta mind aga ikka ja jälle 🙂 Ja ka siin oli nõks – me lisasime siiski kanafilee tükid.

Ning olgu ka siin öeldud, et see köögiviljaroog on pärit Hiinast ja Yaki Soba tähendab otsetõlkes “praetud nuudleid”.

  • 50 g munanuudleid
  • 200 g kanafileed
  • 0,25 dl õli
  • 250 g melonit (või kõrvitsat)
  • 0,5 paprikat
  • 1 porgand
  • 2,5 dl oaidusid
  • 1 sl värket murulauku
  • 1 tl kuivatatud ingverit
  • 1 laimi mahl
  • 0,5 tl jahvatatud koriandit
  • 1,25 dl magusat tšillikastet
  • 0,25 dl tervat ketšupit
  • soola ja pipart

Keeda nuudlilt vastavalt pakil olevale õpetusele ja loputa külma veega. Vahepeal tükelda melon, paprika ja porgand. Sammuti tükelda kanafilee ja prae seejärel wok-pannil õlis. Suurenda kuumust ning nuudlid. Prae need kiirel ja lisa lõigatud köögiviljad ning oaidud. Maitsesta ingveri, koriandri ja hakitud murulauguga. Lisa ka tšillikaste, ketšup ja laimimahl. Viimasena maitsesta vastavalt soovile soola ja pipraga. Ja valmis see ongi!

 

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 20. jaan. 2011 in Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: