RSS

Spagetid tomati ja kitsejuustuga

07 veebr.

Ka tänase roa retsept pärineb Toidutarest ja sai valitud eesmärgiga, et meie tavapärasele spagetti bolognesele vaheldust pakkuda. Eks pean oma nõudlikule “teisele poolele” leidlikult alternatiive valima nii, et tasapisi teda ka uute maitsetega kodustada.

  • 400 g spagette
  • 3 küüslaugu küünt
  • 1 väike tšillipipar
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 purki purustatud tomateid
  • 0,5 tl kuivatatud pune
  • soola, pipart, suhkrut
  • 1 sl palsamiäädikat
  • peterselli või muud rohelist
  • 100 g kitsejuustu

Tükelda küüslauk ja tšillipipar ning kuumuta seejärel 1,5 sl oliiviõlis. Nüüd lisa tomatikonservid ja maitsesta segu soola, pipra, pune ja vähese suhkruga. Hauta kastet madalal kuumusel 20-25 minutit (aeg-ajalt segades). Samal ajal keeda spagetid ja nõruta. Kalla spagetid tagasi potti ja sega ülejäänud oliiviõli ja palsamiveiniäädikaga. Nüüd vala potti ka valminud tomatikaste ning lisa tükeldatud petersell. Serveeri ja pudista peale kitsejuust.

 

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 7. veebr. 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: