RSS

Spagetid tomati ja kitsejuustuga

07 Feb

Ka tänase roa retsept pärineb Toidutarest ja sai valitud eesmärgiga, et meie tavapärasele spagetti bolognesele vaheldust pakkuda. Eks pean oma nõudlikule “teisele poolele” leidlikult alternatiive valima nii, et tasapisi teda ka uute maitsetega kodustada.

  • 400 g spagette
  • 3 küüslaugu küünt
  • 1 väike tšillipipar
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 purki purustatud tomateid
  • 0,5 tl kuivatatud pune
  • soola, pipart, suhkrut
  • 1 sl palsamiäädikat
  • peterselli või muud rohelist
  • 100 g kitsejuustu

Tükelda küüslauk ja tšillipipar ning kuumuta seejärel 1,5 sl oliiviõlis. Nüüd lisa tomatikonservid ja maitsesta segu soola, pipra, pune ja vähese suhkruga. Hauta kastet madalal kuumusel 20-25 minutit (aeg-ajalt segades). Samal ajal keeda spagetid ja nõruta. Kalla spagetid tagasi potti ja sega ülejäänud oliiviõli ja palsamiveiniäädikaga. Nüüd vala potti ka valminud tomatikaste ning lisa tükeldatud petersell. Serveeri ja pudista peale kitsejuust.

 

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 7. Feb 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: