RSS

Farfalle tomatikastmega

21 Feb

Järgnev pastaroog on järjekordne näide, et Tõnis on vahel nõus sööma ka toite, kus liha sees polegi. Päris lihata ei suudaks minagi elada kuid maailmas on ju niipalju häid lihata roogi, mida ikka aeg-ajalt proovida tahaks.

Pean vist tõdema, et olen köögis suure võidu saavutanud ja tihti jäävad ikka minu soovid peale. Samas kui ma nüüd ei eksi siis antud retsepti välis hoopis  Tõnis hoopis. Ma ise ka imestan kui palju ma teist inimest heas mõttes mõjutanud olen.

  • 300 g farfallesid
  • 2 sl õli
  • 1 sibul
  • 2 küüslaugu küünt
  • 400 g purustatud tomateid
  • 1 tl kuivatatud basiilikut
  • 0,5 tl tšillipulbrit
  • 1 tl suhkrut
  • soola, pipart
  • 1 dl kapparit
  • umbes 10 päikesekuivatatud tomatit
  • 1 peotäis värsket basiilikut
  • riivitud parmesani

Kuumuta pannil õli ja prae sibul ja küüslauk. Lisa tomatikonserv, basiilik, tšillipulber, suhkur, sool ja pipar ning kuumuta umbes 10 minutit. Nüüd sega juurde ka kapparid ja hakitud kuivatatud tomatid.

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja lisa tomatikastme hulka. Sega ja serveeri tükeldatud basiiliku lehtede ja riivitud parmesaniga.

Lihtne ja maitsev!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 21. Feb 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: