RSS

Farfalle tomatikastmega

21 veebr.

Järgnev pastaroog on järjekordne näide, et Tõnis on vahel nõus sööma ka toite, kus liha sees polegi. Päris lihata ei suudaks minagi elada kuid maailmas on ju niipalju häid lihata roogi, mida ikka aeg-ajalt proovida tahaks.

Pean vist tõdema, et olen köögis suure võidu saavutanud ja tihti jäävad ikka minu soovid peale. Samas kui ma nüüd ei eksi siis antud retsepti välis hoopis  Tõnis hoopis. Ma ise ka imestan kui palju ma teist inimest heas mõttes mõjutanud olen.

  • 300 g farfallesid
  • 2 sl õli
  • 1 sibul
  • 2 küüslaugu küünt
  • 400 g purustatud tomateid
  • 1 tl kuivatatud basiilikut
  • 0,5 tl tšillipulbrit
  • 1 tl suhkrut
  • soola, pipart
  • 1 dl kapparit
  • umbes 10 päikesekuivatatud tomatit
  • 1 peotäis värsket basiilikut
  • riivitud parmesani

Kuumuta pannil õli ja prae sibul ja küüslauk. Lisa tomatikonserv, basiilik, tšillipulber, suhkur, sool ja pipar ning kuumuta umbes 10 minutit. Nüüd sega juurde ka kapparid ja hakitud kuivatatud tomatid.

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja lisa tomatikastme hulka. Sega ja serveeri tükeldatud basiiliku lehtede ja riivitud parmesaniga.

Lihtne ja maitsev!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 21. veebr. 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: