RSS

Kreekapärane pastapada

10 märts

Antud pastapada on hetkel üks mu lemmikuid, seega soovitan järgi proovida. Retsept pärineb ikka Toidutarest.

  • 6 dl pastat (näiteks farfallesid)
  • 1 sibul
  • väike porrulauk
  • 1 keskmine paprika
  • 1 tšillikaun
  • 2 küüslaugu küünt
  • umbes 30 oliivi
  • 200 g fetajuustu
  • soola, pipart, värsket basiilikut

Esimesena keeda pasta rohkes soolases vees ja nõruta. Tükelda sibul, porru, paprika, küüslauk ja tšilli. Kuumuta seejärel köögivilju vokkpannil paar minutit. Lisa juurde nõrutatud pasta, oliivid ja fetakuubikud ning maitsesta soola ja pipraga. Kuid pea meeles, et feta juust on juba ise ka soolane. Kuumuta kõik ruttu läbi ja puista pada üle hakitud värske basiilikuga.

Valmis!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 10. märts 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: