RSS

Kreekapärane pastapada

10 Mar

Antud pastapada on hetkel üks mu lemmikuid, seega soovitan järgi proovida. Retsept pärineb ikka Toidutarest.

  • 6 dl pastat (näiteks farfallesid)
  • 1 sibul
  • väike porrulauk
  • 1 keskmine paprika
  • 1 tšillikaun
  • 2 küüslaugu küünt
  • umbes 30 oliivi
  • 200 g fetajuustu
  • soola, pipart, värsket basiilikut

Esimesena keeda pasta rohkes soolases vees ja nõruta. Tükelda sibul, porru, paprika, küüslauk ja tšilli. Kuumuta seejärel köögivilju vokkpannil paar minutit. Lisa juurde nõrutatud pasta, oliivid ja fetakuubikud ning maitsesta soola ja pipraga. Kuid pea meeles, et feta juust on juba ise ka soolane. Kuumuta kõik ruttu läbi ja puista pada üle hakitud värske basiilikuga.

Valmis!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 10. Mar 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: