RSS

Hakklihatäidisega pannkoogid

22 Mar

Antud roa otsis Tõnis välja Toidutarest, kuid sel korral kasutas ta pannkookide jaoks valmis pulbrit. Minu ülesandeks jäi täidise valmistamine. Pannkoogid tulid head ja külalised sõid kõik nii kiiresti ära, et selleks hetkeks kui mina pildistamisega ühele poole sain ja sööma hakkasin olid teised juba lõpetanud.

Hakklihatäidis:

  • 300 g hakkliha
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl musta pipart
  • 1 tl kuivatatud basiilikut
  • 1 punane paprika
  • 1 väiksem porrulauk
  • 3 küüslaugu küünt
  • 3 sl tomatipastat või head ketšupit
  • 1 dl vett
  • 1 dl riivjuustu

Täidise jaoks pruunista pannil hakkliha. Maitsesta see soola, pipra ja basiilikuga. Lisa hakitud paprika, porru ja küüslauk. Sega juurde ka tomatipasta ja vesi. Hauta täidist 10 minutit. Viimasena lisa täidisele riivitud juust.

Tõsta täidis pannkookidele ja keera rulli. Kõrvale võib pakkuda hapukoort.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 22. Mar 2011 in Pannkoogid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: