RSS

Hakklihatäidisega pannkoogid

22 märts

Antud roa otsis Tõnis välja Toidutarest, kuid sel korral kasutas ta pannkookide jaoks valmis pulbrit. Minu ülesandeks jäi täidise valmistamine. Pannkoogid tulid head ja külalised sõid kõik nii kiiresti ära, et selleks hetkeks kui mina pildistamisega ühele poole sain ja sööma hakkasin olid teised juba lõpetanud.

Hakklihatäidis:

  • 300 g hakkliha
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl musta pipart
  • 1 tl kuivatatud basiilikut
  • 1 punane paprika
  • 1 väiksem porrulauk
  • 3 küüslaugu küünt
  • 3 sl tomatipastat või head ketšupit
  • 1 dl vett
  • 1 dl riivjuustu

Täidise jaoks pruunista pannil hakkliha. Maitsesta see soola, pipra ja basiilikuga. Lisa hakitud paprika, porru ja küüslauk. Sega juurde ka tomatipasta ja vesi. Hauta täidist 10 minutit. Viimasena lisa täidisele riivitud juust.

Tõsta täidis pannkookidele ja keera rulli. Kõrvale võib pakkuda hapukoort.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 22. märts 2011 in Pannkoogid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: