RSS

Suitsupeekonisse mähitud broilerifileed tomatikastmes

23 märts

Sel nädalal on meil Riho (Tõnis vend) külas ja seetõttu katsetame jälle miskit uut. Seegi retsept pärineb Toidutarest ja rooga kiidame kõik kolmekesi. Lisaks on toitu ka lihtne teha, seega soovitan proovida!

  • 3 kanafileed
  • 100 g mozzarellat
  • kuivatatud basiilikut
  • 6 suitsupeekoni viilu
  • 10 päikesekuivatatud tomatit
  • 2 dl rõõska koort (35%)
  • soola, pipart

Pane ahi 190°C juurde soojenema. Lõika broilerifileedesse taskud ja täida need viilutatud mozzarella juustu ning basiilikuga. Maitsest fileed soola ja pipraga. Keera iga fileetasku ümber kaks peekoniviilu.

Püreeri saumikseriga päikesekuivatatud tomatid ja vahustamata rõõskkoor ning maitsesta ka see soola ja pipraga. Aseta broilerifileed ahjuvormi ja vala üle tomati-koore seguga. Küpseta fileesid 30-40 minutit. Serveeri näiteks riisiga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 23. märts 2011 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: