RSS

Suitsupeekonisse mähitud broilerifileed tomatikastmes

23 Mar

Sel nädalal on meil Riho (Tõnis vend) külas ja seetõttu katsetame jälle miskit uut. Seegi retsept pärineb Toidutarest ja rooga kiidame kõik kolmekesi. Lisaks on toitu ka lihtne teha, seega soovitan proovida!

  • 3 kanafileed
  • 100 g mozzarellat
  • kuivatatud basiilikut
  • 6 suitsupeekoni viilu
  • 10 päikesekuivatatud tomatit
  • 2 dl rõõska koort (35%)
  • soola, pipart

Pane ahi 190°C juurde soojenema. Lõika broilerifileedesse taskud ja täida need viilutatud mozzarella juustu ning basiilikuga. Maitsest fileed soola ja pipraga. Keera iga fileetasku ümber kaks peekoniviilu.

Püreeri saumikseriga päikesekuivatatud tomatid ja vahustamata rõõskkoor ning maitsesta ka see soola ja pipraga. Aseta broilerifileed ahjuvormi ja vala üle tomati-koore seguga. Küpseta fileesid 30-40 minutit. Serveeri näiteks riisiga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 23. Mar 2011 in Kanaliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: