RSS

Bucatini all’Amatriciana

20 apr.

See retsept on meil juba mitu nädalat tagasi välja otsitud kuid kuna vahel ei lähe kõik plaanitult ja ette tuleb ootamatuid muudatusi, siis pole me siiani veel seda proovida saanud. Täna on aga erand ja proovisime selle lõpuks järgi. Tuli väga hea pasta ja kindlasti teeme seda veel ja veel.

  • 1 sibul
  • 150 g peekonit
  • 3 tl võid
  • 1 purk purustatud ploomtomateid
  • 1 tšillipipar või -helbed
  • soola ja pipart
  • 2 sl kivideta oliive
  • pecorino või parmesani juustu
  • 300 g spagette
Sulata suure panni põhjal keskmisel kuumusel või. Haki sibul peeneks ja hauta võis umbes 5 minutit ehk mil sibul muutub klaasjaks kuid ei ole veel pruun. Lisa hakitud tšilli ja peekon. Hauta umbes 10 minutit kuni sibul ja peekon muutuvad krõbedaks. Lisa purustatud tomatid ja hauta kastet umbes 15 minutit keskmisel kuumusel. Maitsest soola ja pipraga. Viimasena lisa kastmele hakitud oliivid.
Keeda pasta mitte täiesti pehmeks ja lisa kastme hulka ning sega läbi. Serveerimisel raputa pasta üle riivitud juustuga.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 20. apr. 2011 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: