RSS

Kanafileed küüslaugu-võikastmega

02 mai

Kuna täna on Riho meil külas, siis pidime ju loomulikult midagi uut katsetama. Retsept pärineb jälle Toidutarest, kust tihti ideid leiame. Kana tuli mõnusalt mahlane ja kaste parajalt küüslaugune. Värske petersell andis veelgi parema maitsekoosluse. Soovitan kindlasti proovida!

  • 3 kanafileed
  • 2 spl jahu
  • 2 muna
  • 1 dl riivsaia
  • 60 g riivitud parmesani juustu
  • õli
Kaste
  • 50 g võid
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 splt hakitud peterselli
  • soola, pipart
Alusta fileedest ja lõika need kolmeks tükiks. Tõsta eraldi kausidesse jahu, lahtiklopitud munad ja riivsaiaga segatud parmesani juust. Paneeri fileetükke esmalt jahus, seejärel kasta need klopitud munadesse ja viimasena riivsaia-parmesani segus.
Prae fileesid keskmisel kuumusel 2-3 minutit mõlemalt poolelt või kuni liha on küps. Pane lihatükid taldrikule, mis kata kausiga, et lihad soojana püsiksid.
Valmista kaste – selleks sulata pannil või, lisa hakitud või purustatud küüslauk ja kuumuta paar minutit. Viimasena lisa hakitud petersell ning maitsesta kasta soola ja pipraga.
Serveeri kanafileesid riisiga ja vala üle kastmega.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 2. mai 2011 in Kanaliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: