RSS

Kanafileed küüslaugu-võikastmega

02 May

Kuna täna on Riho meil külas, siis pidime ju loomulikult midagi uut katsetama. Retsept pärineb jälle Toidutarest, kust tihti ideid leiame. Kana tuli mõnusalt mahlane ja kaste parajalt küüslaugune. Värske petersell andis veelgi parema maitsekoosluse. Soovitan kindlasti proovida!

  • 3 kanafileed
  • 2 spl jahu
  • 2 muna
  • 1 dl riivsaia
  • 60 g riivitud parmesani juustu
  • õli
Kaste
  • 50 g võid
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 splt hakitud peterselli
  • soola, pipart
Alusta fileedest ja lõika need kolmeks tükiks. Tõsta eraldi kausidesse jahu, lahtiklopitud munad ja riivsaiaga segatud parmesani juust. Paneeri fileetükke esmalt jahus, seejärel kasta need klopitud munadesse ja viimasena riivsaia-parmesani segus.
Prae fileesid keskmisel kuumusel 2-3 minutit mõlemalt poolelt või kuni liha on küps. Pane lihatükid taldrikule, mis kata kausiga, et lihad soojana püsiksid.
Valmista kaste – selleks sulata pannil või, lisa hakitud või purustatud küüslauk ja kuumuta paar minutit. Viimasena lisa hakitud petersell ning maitsesta kasta soola ja pipraga.
Serveeri kanafileesid riisiga ja vala üle kastmega.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 2. May 2011 in Kanaliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: