RSS

Vürtsikas pilaff pepperoni vorstikestega

24 mai

Tänaseks söögiks oli vürtsikas pilaff suitsuvorstiga (Toidutarest), mis on sarnane varem tehtud risotto pepperoni vorstikeste ja hernestega. Suitsuvorsti asemel kasutasin aga jälle pepperoni vorstikesi (Maks ja Moorits). Tuli samamoodi hea ning ilus värviline.

  • 1 väiksem porrulauk
  • 2 küüslaugu küünt
  • 170 g pepperoni vortikesi
  • 2 klaasi riisi
  • 1 l kanapuljongit
  • 1 kl herneid
  • soola, pipart
  • oliiviõli
  • parmesani juustu

Lõika porru ratasteks ja haki küüslauk. Prae mõlemaid 2-3 minututit oliiviõlis. Samal ajal lõika pepperoni vorstikesed ratasteks. Lisa ka need pannile ja prae veel umbes 2 minutit.

Lisa pannile riis, sega ja prae 3-4 minutit. Seejärel hakka kulbi kaupa lisama puljongit ja hauta pilaffi kokku tasasel tulel umbes 20-25 minutit või kuni kogu puljong on lisatud.

Paar minutit enne valmimist lisa pilaffile herned. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri riivitud parmesani juustuga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 24. mai 2011 in Riisiroad, Riisitoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: