RSS

Vürtsikas pilaff pepperoni vorstikestega

24 May

Tänaseks söögiks oli vürtsikas pilaff suitsuvorstiga (Toidutarest), mis on sarnane varem tehtud risotto pepperoni vorstikeste ja hernestega. Suitsuvorsti asemel kasutasin aga jälle pepperoni vorstikesi (Maks ja Moorits). Tuli samamoodi hea ning ilus värviline.

  • 1 väiksem porrulauk
  • 2 küüslaugu küünt
  • 170 g pepperoni vortikesi
  • 2 klaasi riisi
  • 1 l kanapuljongit
  • 1 kl herneid
  • soola, pipart
  • oliiviõli
  • parmesani juustu

Lõika porru ratasteks ja haki küüslauk. Prae mõlemaid 2-3 minututit oliiviõlis. Samal ajal lõika pepperoni vorstikesed ratasteks. Lisa ka need pannile ja prae veel umbes 2 minutit.

Lisa pannile riis, sega ja prae 3-4 minutit. Seejärel hakka kulbi kaupa lisama puljongit ja hauta pilaffi kokku tasasel tulel umbes 20-25 minutit või kuni kogu puljong on lisatud.

Paar minutit enne valmimist lisa pilaffile herned. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri riivitud parmesani juustuga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 24. May 2011 in Riisiroad, Riisitoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: