RSS

Kana panniroog köögiviljade ja fetajuustuga

26 mai

Tänaseks valikuks osutus kana panniroog köögiviljade ja fetejuustuga. Pärast suuri läbirääkimisi sain Tõnise nõusse, et serveerin seda kuskussiga, mille suur sõber ta veel ei ole. Mulle väga maitses ja ka Tõnis sõi oma osa ära. Seega võib jällegi edukaks katsetuseks nimetada.

  • 2 kanafileed
  • 1 spl õli
  • 200 g suvikõrvitsat
  • 1 paprika
  • 1 sibul
  • 2 küüslaugu küünt
  • 1 dl vett
  • 1 purk konservtomatit
  • soola, pipart, suhkrut

Serveerimiseks

  • 3 dl kuskussi
  • 50 g feta juustu

Tükelda kanafilee, suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk.

Pruunista kanafilee tükid pannil, maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale. Nüüd pane pannile tükeldatud suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk. Lisa vesi ja alanda pliidil kuumust. Kata pann kaanega ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Tõsta nüüd köögiviljade sekka ka kanafilee tükid ja hauta need küpseks.

Roa valmimise ajal valmista kuskuss vastavalt pakendil olevale õpetusele. Murenda panniroa hulka fetajuust ja serveeri seda koos kuskussiga.

Advertisements
 
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: