RSS

Kana panniroog köögiviljade ja fetajuustuga

26 May

Tänaseks valikuks osutus kana panniroog köögiviljade ja fetejuustuga. Pärast suuri läbirääkimisi sain Tõnise nõusse, et serveerin seda kuskussiga, mille suur sõber ta veel ei ole. Mulle väga maitses ja ka Tõnis sõi oma osa ära. Seega võib jällegi edukaks katsetuseks nimetada.

  • 2 kanafileed
  • 1 spl õli
  • 200 g suvikõrvitsat
  • 1 paprika
  • 1 sibul
  • 2 küüslaugu küünt
  • 1 dl vett
  • 1 purk konservtomatit
  • soola, pipart, suhkrut

Serveerimiseks

  • 3 dl kuskussi
  • 50 g feta juustu

Tükelda kanafilee, suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk.

Pruunista kanafilee tükid pannil, maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale. Nüüd pane pannile tükeldatud suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk. Lisa vesi ja alanda pliidil kuumust. Kata pann kaanega ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Tõsta nüüd köögiviljade sekka ka kanafilee tükid ja hauta need küpseks.

Roa valmimise ajal valmista kuskuss vastavalt pakendil olevale õpetusele. Murenda panniroa hulka fetajuust ja serveeri seda koos kuskussiga.

 
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: