RSS

Soe kanasalat peekoni, seente ja sinihallitusjuustuga

06 Jun

Tänane salat pärineb nagu suurem osa meie katsetustest ikka Toidutarest. Tundub, et sealne suur kogu on hea koht, kust nädala menüü jaoks ideid leida. Eks aegajalt otsime ka mujalt kuid Toidutarest oleme küll kõige rohkem retsepte saanud.

  • 200 g kanafileed
  • 150 g šampinjone
  • 1 spl õli
  • 200 g rohelist salatit (võib olla segu erinevatest salatitest)
  • 8 viilu peekonit
  • 100 g sinihallitusjuustu
  • soola, pipart

Kaste

  • 2 spl palsamiäädikat
  • 2 spl oliiviõli
  • soola, pipart

Lõika kanafilee ribadeks ja viiluta seened. Kuumuta pannil õli ja prea kanafilee ribasid 3-4 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta need kõrvale. Nüüd prea pannil seeni umbes 2-3 minutit või kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta ka neid ja tõsta need kanatükkide juurde. Viimasena prae peekoniviilud.

Tõsta taldrikule salatilehed, praetud kanafileed, seened, juustukuubikud ja peekoniviilud. Kastme jaoks sega omavahel õli ja palsamiäädikas ning maitsesta soola-pipraga. Vala kaste salatile ja sega kergelt läbi. Kõrvale võib pakkuda ahjusooju nisukukkleid.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. Jun 2011 in Salatid

 

Sildid: ,

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: