RSS

Soe kanasalat peekoni, seente ja sinihallitusjuustuga

06 juuni

Tänane salat pärineb nagu suurem osa meie katsetustest ikka Toidutarest. Tundub, et sealne suur kogu on hea koht, kust nädala menüü jaoks ideid leida. Eks aegajalt otsime ka mujalt kuid Toidutarest oleme küll kõige rohkem retsepte saanud.

  • 200 g kanafileed
  • 150 g šampinjone
  • 1 spl õli
  • 200 g rohelist salatit (võib olla segu erinevatest salatitest)
  • 8 viilu peekonit
  • 100 g sinihallitusjuustu
  • soola, pipart

Kaste

  • 2 spl palsamiäädikat
  • 2 spl oliiviõli
  • soola, pipart

Lõika kanafilee ribadeks ja viiluta seened. Kuumuta pannil õli ja prea kanafilee ribasid 3-4 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta need kõrvale. Nüüd prea pannil seeni umbes 2-3 minutit või kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta ka neid ja tõsta need kanatükkide juurde. Viimasena prae peekoniviilud.

Tõsta taldrikule salatilehed, praetud kanafileed, seened, juustukuubikud ja peekoniviilud. Kastme jaoks sega omavahel õli ja palsamiäädikas ning maitsesta soola-pipraga. Vala kaste salatile ja sega kergelt läbi. Kõrvale võib pakkuda ahjusooju nisukukkleid.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. juuni 2011 in Salatid

 

Sildid: ,

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: