RSS

Kuumad hakklihaleivad

08 Jun

Seda retsepti plaanisime juba ammu katsetada kuid kuna olin vahepeal haige, siis lükkus see edasi. Ühel korral tegi neid üksi kodus ka Tõnis, mul oli samal ajal üks üritus ja seega neid siis proovida ei saanudki.

Tõnise esimese korra katsetuse järel otsustasime sel korral teha hakklihasegust kotletid ja need eelnevalt praadida. Minu jaoks jäid need siiski liiga suured kotletid ja peaks väiksema koguse hakklihaga katsetama. Samas võib asi olla lihtsalt minu enda kiiksus seoses liha ja kotlettidega, mida mõnel juhul eriti süüa ei suuda. Nimelt vahel ei ole mull üldse lihaisu ja vahel ei suuda ma toores olekus liha vaadeldes seda apetiitseks mõelda.

  • 8 Rukkipala viilu
  • 250 g hakkliha
  • 2 muna
  • soola, pipart
  • võid
  • võileiva kurke (Felix)
  • 8 muna härjasilmade praadimiseks
  • veidi riivjuustu

Sega hakkliha lahtiklopitud munadega ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust 8 kotletti ja prae pannil.

Pane ahi 180ºC juurde sooja. Määri leivaviilud võiga, pane peale võileivakurgi viilud ja hakklihakotletid. Küpseta ahjus umbes 10 minutit.

Prae samal ajal munad härjasilmadeks ning aseta need ahjust tulnud leibadele ning raputa peale veidi riivjuustu. Söö leibu kuumalt koos värske salatiga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 8. Jun 2011 in Hakkliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: