RSS

Kuumad hakklihaleivad

08 juuni

Seda retsepti plaanisime juba ammu katsetada kuid kuna olin vahepeal haige, siis lükkus see edasi. Ühel korral tegi neid üksi kodus ka Tõnis, mul oli samal ajal üks üritus ja seega neid siis proovida ei saanudki.

Tõnise esimese korra katsetuse järel otsustasime sel korral teha hakklihasegust kotletid ja need eelnevalt praadida. Minu jaoks jäid need siiski liiga suured kotletid ja peaks väiksema koguse hakklihaga katsetama. Samas võib asi olla lihtsalt minu enda kiiksus seoses liha ja kotlettidega, mida mõnel juhul eriti süüa ei suuda. Nimelt vahel ei ole mull üldse lihaisu ja vahel ei suuda ma toores olekus liha vaadeldes seda apetiitseks mõelda.

  • 8 Rukkipala viilu
  • 250 g hakkliha
  • 2 muna
  • soola, pipart
  • võid
  • võileiva kurke (Felix)
  • 8 muna härjasilmade praadimiseks
  • veidi riivjuustu

Sega hakkliha lahtiklopitud munadega ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust 8 kotletti ja prae pannil.

Pane ahi 180ºC juurde sooja. Määri leivaviilud võiga, pane peale võileivakurgi viilud ja hakklihakotletid. Küpseta ahjus umbes 10 minutit.

Prae samal ajal munad härjasilmadeks ning aseta need ahjust tulnud leibadele ning raputa peale veidi riivjuustu. Söö leibu kuumalt koos värske salatiga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 8. juuni 2011 in Hakkliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: