RSS

Koorene kanapasta

14 Jun

Väga maitsev pasta, mille otsustasin proovida peale Toidutarest loetud kiitvaid komentaare. Pasta tuli nagu lubatud mõnusalt koorene ja väga maitsev.

  • 300 g meemarinaadis kanafilletükke (sobib ka Singapuri kanawokk)
  • 2 sl magusat tšillikastet
  • 3 küüslaugu küünt
  • 200 g spagette
  • 1 väike sibul
  • 1 sl õli
  • 1 punt värsket basiilikut
  • 1 dl piima
  • 1 dl hapukoort
  • soola, pipart
  • parmesani

Sega kana hulka peenestatud küüslauk ja tšillikaste ning jäta maitsestuma.

Keeda makaronid parajalt pehmeks. Pruunista samal ajal pannil õlis tükeldatud sibul. Lisa kanatükid ning prae kuni need on pehmed. Seejärel lisa hakitud basiilik, piim ja hapukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Viimasena lisa keedetud makaronid ja sega paasta kergelt läbi.

Serveeri pastat riivitud parmesaniga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 14. Jun 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad, Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: