RSS

Koorene kanapasta

14 juuni

Väga maitsev pasta, mille otsustasin proovida peale Toidutarest loetud kiitvaid komentaare. Pasta tuli nagu lubatud mõnusalt koorene ja väga maitsev.

  • 300 g meemarinaadis kanafilletükke (sobib ka Singapuri kanawokk)
  • 2 sl magusat tšillikastet
  • 3 küüslaugu küünt
  • 200 g spagette
  • 1 väike sibul
  • 1 sl õli
  • 1 punt värsket basiilikut
  • 1 dl piima
  • 1 dl hapukoort
  • soola, pipart
  • parmesani

Sega kana hulka peenestatud küüslauk ja tšillikaste ning jäta maitsestuma.

Keeda makaronid parajalt pehmeks. Pruunista samal ajal pannil õlis tükeldatud sibul. Lisa kanatükid ning prae kuni need on pehmed. Seejärel lisa hakitud basiilik, piim ja hapukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Viimasena lisa keedetud makaronid ja sega paasta kergelt läbi.

Serveeri pastat riivitud parmesaniga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 14. juuni 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad, Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: