RSS

Suitsulõhe kartuli ja kurgi-tomatisalatiga

19 juuli

Tänase toidu jaoks mul otseselt retsepti ei ole. Idee tuli soovist midagi värsket ja suviselt kerget süüa. Blogidest ideid otsides jäi kuskil silma suitsulõhe ja sealt edasi teadsin juba täpselt, et keedan juurde kartulit ja teen mõnusa salati kõrvale. Külas olnud Riho avastas, et pole mitu aastat sellist külma kastet/salati kartuli kõrvale söönud.

  • suitsulõhet
  • kartulit
  • hapukoort
  • kurki
  • tomatit
  • soola ja pipart

Keeda kartulid pehmeks. Samal ajal valmista salat – tükelda kurk ja tomat. Sega need hapukoorega ja maitsesta soola-pipraga. Vajadusel lõika suitsulõhe viiludeks.

Pane taldrikule suitsulõhe viilud ja keedetud kartul, millele pane kurgi-tomati salat. Naudi kohe, sest soojad kartulid on sellise külma kastmega ju kõige paremad.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 19. juuli 2011 in Kalaroad, Köögiviljatoidud, Lõhe

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: