RSS

Suitsulõhe kartuli ja kurgi-tomatisalatiga

19 Jul

Tänase toidu jaoks mul otseselt retsepti ei ole. Idee tuli soovist midagi värsket ja suviselt kerget süüa. Blogidest ideid otsides jäi kuskil silma suitsulõhe ja sealt edasi teadsin juba täpselt, et keedan juurde kartulit ja teen mõnusa salati kõrvale. Külas olnud Riho avastas, et pole mitu aastat sellist külma kastet/salati kartuli kõrvale söönud.

  • suitsulõhet
  • kartulit
  • hapukoort
  • kurki
  • tomatit
  • soola ja pipart

Keeda kartulid pehmeks. Samal ajal valmista salat – tükelda kurk ja tomat. Sega need hapukoorega ja maitsesta soola-pipraga. Vajadusel lõika suitsulõhe viiludeks.

Pane taldrikule suitsulõhe viilud ja keedetud kartul, millele pane kurgi-tomati salat. Naudi kohe, sest soojad kartulid on sellise külma kastmega ju kõige paremad.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 19. Jul 2011 in Kalaroad, Köögiviljatoidud, Lõhe

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: