RSS

Värske kartul hapukoore-kodujuustu kastmega

25 juuli

Esimesena läksid sel nädalal maalt saadud köögiviljadest kasutusse värsked kartulid, kurgid, tomatid ja till. Nimelt keetsime kartuleid ja tegime juurde hapukoore-kodujuusu kastme.

  • värskeid kartuleid
  • kodujuustu
  • hapukoort
  • kurki
  • tomatit
  • redist
  • värsket tilli
  • soola ja pipart
Pese värsked kartulid ja keeda koos koorega.
Kastme jaoks sega kausis kodujuust, hapukoor, kurgi viilud, tomati ja redise sektorid ning hakitud till. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
Serveeri kaste kuumade keedetud kartulite juurde.
Minu jaoks on selline värske koortega keedetud kartulite ja hapukoore kastme kooslus tõeline suvine maitsekombinatsioon ilma milleta suve ette ei kujuta. Vähemalt paar korda suve jooksul pean kindlasti sellise lihtsa toidu osaliseks saama. Roa juurde võib soovi korral ka liha pakkuda, meie jäime sel korral aga lihavaba versiooni juurde.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 25. juuli 2011 in Köögiviljatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: