RSS

Värske kartul hapukoore-kodujuustu kastmega

25 Jul

Esimesena läksid sel nädalal maalt saadud köögiviljadest kasutusse värsked kartulid, kurgid, tomatid ja till. Nimelt keetsime kartuleid ja tegime juurde hapukoore-kodujuusu kastme.

  • värskeid kartuleid
  • kodujuustu
  • hapukoort
  • kurki
  • tomatit
  • redist
  • värsket tilli
  • soola ja pipart
Pese värsked kartulid ja keeda koos koorega.
Kastme jaoks sega kausis kodujuust, hapukoor, kurgi viilud, tomati ja redise sektorid ning hakitud till. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
Serveeri kaste kuumade keedetud kartulite juurde.
Minu jaoks on selline värske koortega keedetud kartulite ja hapukoore kastme kooslus tõeline suvine maitsekombinatsioon ilma milleta suve ette ei kujuta. Vähemalt paar korda suve jooksul pean kindlasti sellise lihtsa toidu osaliseks saama. Roa juurde võib soovi korral ka liha pakkuda, meie jäime sel korral aga lihavaba versiooni juurde.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 25. Jul 2011 in Köögiviljatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: