RSS

Spagetid värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga

18 Aug

Eilseks tegime Toidutarest leitud spagette värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga. Võiks ju arvata, et minu õhutusel kuid peab tõdema, et valiku tegi hoopis Tõnis. Seega ilma kisata sain nautida üht lihavaba toitu.

Rooga oli väga kerge teha ning see sai ka väga ruttu valmis. Eriti hästi sobisid siia vanaema ja -isa kasvatatud tomatid. Olen neid juba mitu õhtut ka niisama söönud. Kohe kuidagi ei tahaks, et need otsa saaksid ja jälle poe tomatite peale üle peaks minema.

  • 200 g spagette
  • 4 küüslaugu küünt
  • 125 g mozzarella juustu
  • 4 tomatit
  • paar peotäit rukola salatit
  • umbes 10 basiiliku lehte
  • soola ja pipart
  • oliiviõli
Keeda spagetid al dente vastavalt pakendil olevale juhendile. See peaks umbes 8 minutit aega võtma.
Samal ajal kuumuta pannil oliiviõli ja pruunista hakitud küüslauk kergelt läbi. Samuti tükelda tomatid.
Nõruta spagetid kuid jäta umbes pool klaasi keeduvett alles. Vala spagetid pannile küüslaugu juurde ja sega läbi. Lisa pisut keeduvett, kuna see jätab spagetid mahlasemaks. Sega läbi ja lisa tükeldatud tomatid, mozzarella ning tükkideks rebitud basiilik ja rukola.
Vajadusel maitsest soola ja pipraga.
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: