RSS

Spagetid värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga

18 aug.

Eilseks tegime Toidutarest leitud spagette värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga. Võiks ju arvata, et minu õhutusel kuid peab tõdema, et valiku tegi hoopis Tõnis. Seega ilma kisata sain nautida üht lihavaba toitu.

Rooga oli väga kerge teha ning see sai ka väga ruttu valmis. Eriti hästi sobisid siia vanaema ja -isa kasvatatud tomatid. Olen neid juba mitu õhtut ka niisama söönud. Kohe kuidagi ei tahaks, et need otsa saaksid ja jälle poe tomatite peale üle peaks minema.

  • 200 g spagette
  • 4 küüslaugu küünt
  • 125 g mozzarella juustu
  • 4 tomatit
  • paar peotäit rukola salatit
  • umbes 10 basiiliku lehte
  • soola ja pipart
  • oliiviõli
Keeda spagetid al dente vastavalt pakendil olevale juhendile. See peaks umbes 8 minutit aega võtma.
Samal ajal kuumuta pannil oliiviõli ja pruunista hakitud küüslauk kergelt läbi. Samuti tükelda tomatid.
Nõruta spagetid kuid jäta umbes pool klaasi keeduvett alles. Vala spagetid pannile küüslaugu juurde ja sega läbi. Lisa pisut keeduvett, kuna see jätab spagetid mahlasemaks. Sega läbi ja lisa tükeldatud tomatid, mozzarella ning tükkideks rebitud basiilik ja rukola.
Vajadusel maitsest soola ja pipraga.
Advertisements
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: