RSS

Chili con carne

22 aug.

Tänaseks oli Tõnis välja valinud Chili con carne, mida ta juba ka varem küsinud on. Olen siiani suutnud sellest kõrvale rääkida, kuid oli lõpuks nõus. Nimelt pakuti seda meil ka koolis üpris tihti ja seepärast pole ma ka väga vaimustuses kui chili con carnet jutuks tuleb. Mitte et see maitsev ei oleks aga sai kooli ajal nii tihedalt, et isu oli läinud. Tõnise versioon oli aga täitsa hea ja mõnus koos puriga süüa.

  • 400g veiseliha
  • 2 sl võid
  • soola ja pipart
  • 2 sibulat
  • 1 purk (400g) purustatud tomateid
  • 2 sl tomatipastat
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 dl vett
  • 400g valgeid ube tomatikastmes
  • 2 tl hakitud värsket tšillit
Puhasta vajadusel veiseliha kelmetest ja lõika 1,5×1,5cm suurusteks kuubikuteks ja pruunista pannil võis. Kalla potti ning maitsesta soola ja pipraga. Pruunista pannil sibul ning tõsta potti lihale. Lisa ka purustatud tomatid, tomatipasta, purustatud küüslauk ja vesi. Sega kõik korralikult läbi ja hauta madalal kuumusel, kuni liha on pehme. Lisa oakonserv ning kuumuta veel 5 minutit, maitseta hakitud tšillipipraga.
Serveeri värske puri saiaga. Soovi korral võib juurde pakkuda ka värsket salatit.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 22. aug. 2011 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: