RSS

Chili con carne

22 Aug

Tänaseks oli Tõnis välja valinud Chili con carne, mida ta juba ka varem küsinud on. Olen siiani suutnud sellest kõrvale rääkida, kuid oli lõpuks nõus. Nimelt pakuti seda meil ka koolis üpris tihti ja seepärast pole ma ka väga vaimustuses kui chili con carnet jutuks tuleb. Mitte et see maitsev ei oleks aga sai kooli ajal nii tihedalt, et isu oli läinud. Tõnise versioon oli aga täitsa hea ja mõnus koos puriga süüa.

  • 400g veiseliha
  • 2 sl võid
  • soola ja pipart
  • 2 sibulat
  • 1 purk (400g) purustatud tomateid
  • 2 sl tomatipastat
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 dl vett
  • 400g valgeid ube tomatikastmes
  • 2 tl hakitud värsket tšillit
Puhasta vajadusel veiseliha kelmetest ja lõika 1,5×1,5cm suurusteks kuubikuteks ja pruunista pannil võis. Kalla potti ning maitsesta soola ja pipraga. Pruunista pannil sibul ning tõsta potti lihale. Lisa ka purustatud tomatid, tomatipasta, purustatud küüslauk ja vesi. Sega kõik korralikult läbi ja hauta madalal kuumusel, kuni liha on pehme. Lisa oakonserv ning kuumuta veel 5 minutit, maitseta hakitud tšillipipraga.
Serveeri värske puri saiaga. Soovi korral võib juurde pakkuda ka värsket salatit.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 22. Aug 2011 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: