RSS

Seafilee-riisi panniroog

29 aug.

Selleks nädalaks on Tõnis paar huvitavat retsepti Selveri ja Talleggi kodulehtedelt leidnud. Esimesena proovisime järgi seafilee-tatra panniroa, kus tatra asendasime riisiga.

  • 300 g sea sisefileed
  • 100 g peekonit
  • 50 g sibulat
  • 50 g porgandit
  • 25 g kuivatatud musti ploome
  • 75 g hiinakapsast
  • riisi
  • soola, pipart
  • praadimiseks õli
  • magusat tšillikastet
  • austrikastet
Lõika seafilee kuubikuteks. Haki peekon ribadeks. Koori porgandid ja sibulad ning haki peeneks. Lõika ploomid väiksemaks.
Esimesena pane keema riis. Samal ajal pruunista pannil õlis esmalt sibul ja porgand ning seejärel liha ja peekon. Maitsesta soola ja pipra ning austri kastmega. Sega liha hulka praetud sibul-porgand ja keedetud riis. Hauta kõik koos korra läbi ja viimasena lisa eraldi kuuma panni peal praetud hiinakapsas ja tükeldatud ploomid. Maitsesta pannirooga vajadusel veel soola ja pipraga ning lisa juurde ka tšillikaste.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 29. aug. 2011 in Liharoad, Riisiroad, Riisitoidud, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: