RSS

Seafilee-riisi panniroog

29 Aug

Selleks nädalaks on Tõnis paar huvitavat retsepti Selveri ja Talleggi kodulehtedelt leidnud. Esimesena proovisime järgi seafilee-tatra panniroa, kus tatra asendasime riisiga.

  • 300 g sea sisefileed
  • 100 g peekonit
  • 50 g sibulat
  • 50 g porgandit
  • 25 g kuivatatud musti ploome
  • 75 g hiinakapsast
  • riisi
  • soola, pipart
  • praadimiseks õli
  • magusat tšillikastet
  • austrikastet
Lõika seafilee kuubikuteks. Haki peekon ribadeks. Koori porgandid ja sibulad ning haki peeneks. Lõika ploomid väiksemaks.
Esimesena pane keema riis. Samal ajal pruunista pannil õlis esmalt sibul ja porgand ning seejärel liha ja peekon. Maitsesta soola ja pipra ning austri kastmega. Sega liha hulka praetud sibul-porgand ja keedetud riis. Hauta kõik koos korra läbi ja viimasena lisa eraldi kuuma panni peal praetud hiinakapsas ja tükeldatud ploomid. Maitsesta pannirooga vajadusel veel soola ja pipraga ning lisa juurde ka tšillikaste.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 29. Aug 2011 in Liharoad, Riisiroad, Riisitoidud, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: