RSS

Itaalia kanaroog

02 sept.

Eile olid meil külas Kati ja Anti ning tegime Talleggi kodulehelt leitud Itaalia kanarooga. Selle valmine võttis päris kaua aega ja ootasime tühjade kõhtudega ärevalt, millal lõpuks süüa saab. Miskipärast jäi riis veidi kõvaks ja vedelikku oli nii palju, et pidin osaliselt seda isegi ära võtma. Vastasel korral oleks tulemus juba supilaadne olnud. Võib-olla oli asi aga meie ümmarguses küpsetusvormis.

  • 300 g kanafileed
  • 1 kanapuljongi kuubik
  • 100 g konserveeritud seeni
  • 1 küüslauguküün
  • 1 väiksem hakitud sibul
  • 2 dl pikateralist riisi
  • 400 g tomatikastet
  • 1 tl basiilikut
  • 1 tl punet
  • 200 g mozzarella juustu
  • 2 sl võid

Määri küpsetusvorm võiga. Vala vormi 2 klaasi vett ja lisa või. Sinna juurde pane ka puljongikuubik, konservseened koos vedelikuga, hakitud küüslauk ja sibul ning riis. Sega kõik ühtlaseks. Riisisegule laota kanatükid, mis vala üle tomatikastemga kuhu hulka on eelnevalt segatud basiilik ja pune. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 175°C ahjus 45 minutit. Seejärel eemalda foolium, kata vorm mozzarella juustuviiludega ja küpseta veel 15 minutit.

Advertisements
 
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: