RSS

Itaalia kanaroog

02 Sep

Eile olid meil külas Kati ja Anti ning tegime Talleggi kodulehelt leitud Itaalia kanarooga. Selle valmine võttis päris kaua aega ja ootasime tühjade kõhtudega ärevalt, millal lõpuks süüa saab. Miskipärast jäi riis veidi kõvaks ja vedelikku oli nii palju, et pidin osaliselt seda isegi ära võtma. Vastasel korral oleks tulemus juba supilaadne olnud. Võib-olla oli asi aga meie ümmarguses küpsetusvormis.

  • 300 g kanafileed
  • 1 kanapuljongi kuubik
  • 100 g konserveeritud seeni
  • 1 küüslauguküün
  • 1 väiksem hakitud sibul
  • 2 dl pikateralist riisi
  • 400 g tomatikastet
  • 1 tl basiilikut
  • 1 tl punet
  • 200 g mozzarella juustu
  • 2 sl võid

Määri küpsetusvorm võiga. Vala vormi 2 klaasi vett ja lisa või. Sinna juurde pane ka puljongikuubik, konservseened koos vedelikuga, hakitud küüslauk ja sibul ning riis. Sega kõik ühtlaseks. Riisisegule laota kanatükid, mis vala üle tomatikastemga kuhu hulka on eelnevalt segatud basiilik ja pune. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 175°C ahjus 45 minutit. Seejärel eemalda foolium, kata vorm mozzarella juustuviiludega ja küpseta veel 15 minutit.

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: