RSS

Kukeseenepirukas

03 Sep

Eile hommikul käisin Kaupmehes, kus sain vanaisaga kokku, sest vanaema saatis mulle jälle kukeseeni. Kuna Tõnis ei ole suur seene sõber, siis sain neist teha täpselt seda mille järgi isu on. Panin kokku kõik head asjad ja sain mõnusa soolase suupiste. Mmm, mõnus!

  • lehttainast
  • kukeseeni
  • sulatatud juustu
  • sibulaid
  • 1-2 sl suhkrut
  • 1 sl palsamiäädikat
  • 1 sl valget veini
  • riivitud juustu

Esimesena tükelda vastavalt küpsetusplaadi suurusele ja soovile sobilik kogus sibulaid. Prae need õlis pehmeks ja lisa pannile suhkur, palsamiäädikas ja valge vein. Kuumuta veel veidi ja tõsta seejärel kõrvale jahtuma.

Järgmisena tükelda seened ja prae ka need pannil. Rulli vajadusel lehttainas veidi õhemaks ja aseta küpsetuspaberiga vooderdatud plaadile. Määri tainas sulatatud juustuga, mille peale laota praetud sibulad ja seened ning puista kergelt üle riivitud juustuga. Küpseta pirukas 200°C ahjus umbes 15-20 minutit või kuni pirukas on ilusalt pruunikas ja valmis.

Maitseb hästi nii soojalt kui ka külmalt!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 3. Sep 2011 in Küpsetised, Seened, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: