RSS

Seene ja kana vokiroog

06 sept.

Tänaseks söögiks katsetasime Toidutarest leitud seene-kana-vokirooga. Olin veidi skeptiline, sest tavaliselt on minu jaoks otsustavad ka retseptide kõrval olevad fotod. Antud retseptil ei olnud kõrval ei fotot ega ühtki komentaari, seega ootasin huviga, mis välja tuleb. Tulemus oli aga üllatavalt hea, seega soovitan proovida!

  • 300 g kanafileed
  • 1 paprika
  • 2-3 šampinjoni
  • 1 porru
  • 1 suvikõrvits
  • 3 küüslaugu küünt
  • 2 sl õli
  • 2 sl sidrunimahla
  • 2 sl sojakastet
  • 2 tl fariinsuhkrut
  • 4 dl rõõska koort (10%)
  • riisi

Viiluta kanafilee, paprika, seened, porru, suvikõrvitsad ja tükelda küüslauk. Kuumuta õli wok-pannil. Prae kõrgel kuumusel pidevalt segades kanaribad, lisa porru, seened ja paprika. Hetke pärast lisa pidevalt segades tükeldatud suvikõrvitsad.

Maitsesta küüslaugu, sidrunimahla, sojakastme ja suhkruga. Vala peale rõõsk koor ja jäta madalale kuumusele kaane alla 10-15 minutiks hauduma. Sel ajal keeda riis. Vajadusel maitsesta veel vokiroog ja serveeri riisiga.

Advertisements
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: