RSS

Seene ja kana vokiroog

06 Sep

Tänaseks söögiks katsetasime Toidutarest leitud seene-kana-vokirooga. Olin veidi skeptiline, sest tavaliselt on minu jaoks otsustavad ka retseptide kõrval olevad fotod. Antud retseptil ei olnud kõrval ei fotot ega ühtki komentaari, seega ootasin huviga, mis välja tuleb. Tulemus oli aga üllatavalt hea, seega soovitan proovida!

  • 300 g kanafileed
  • 1 paprika
  • 2-3 šampinjoni
  • 1 porru
  • 1 suvikõrvits
  • 3 küüslaugu küünt
  • 2 sl õli
  • 2 sl sidrunimahla
  • 2 sl sojakastet
  • 2 tl fariinsuhkrut
  • 4 dl rõõska koort (10%)
  • riisi

Viiluta kanafilee, paprika, seened, porru, suvikõrvitsad ja tükelda küüslauk. Kuumuta õli wok-pannil. Prae kõrgel kuumusel pidevalt segades kanaribad, lisa porru, seened ja paprika. Hetke pärast lisa pidevalt segades tükeldatud suvikõrvitsad.

Maitsesta küüslaugu, sidrunimahla, sojakastme ja suhkruga. Vala peale rõõsk koor ja jäta madalale kuumusele kaane alla 10-15 minutiks hauduma. Sel ajal keeda riis. Vajadusel maitsesta veel vokiroog ja serveeri riisiga.

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: