RSS

Omlett

18 Sep

Vahelduseks ka üks väga tavaline toit, mida on just mõnus pühapäeva õhtul kiirelt teha. Nimelt siis omlett, mille igaüks saab sobivate koostisosadega endale meeldivaks muuta. Järgnev siis minu tänane eelistus.

  • 2 muna
  • 1 dl piima
  • parmesani
Täidis
  • peekon
  • sink
  • riivitud parmesan
  • sibul
Mulle meeldib esimesena lõikuda/viilutada kõik vaja minevad koostisosad – peekon, sink ja sibul ning riivida juust. Esimesena praadisin kergelt peekoni ja tõstsin selle siis kõrvale jahtuma. Sama tegin ka sibulaga.
Seejärel kloppisin kergelt omavahel munad ja piima ning segasin hulka riivitud parmesani. Soojendasin panni ja lisasin õli ning võid ja kuumale pannile muna-piima-juustusegu. Küpsetamise ajal püüdsin segu äärtest keskele poole kergelt lükata, et omlett järjest ühtlaseks küpseks. Kui see on peaaegu valmis lisasin ühele poolele peekoni, singi ja parmesani ning murdsin omleti keskelt pooleks. Lasin sel kuumal pannil veel veidi küpseda ja libistasin siis taldrikule. Kõige peale panin praetud sibulad ja kõrvale lõikasin tomatisektorid.
Just selliseid pühapäeva õhtuid ma armastangi!
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 18. Sep 2011 in Munatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: