RSS

Omlett

18 sept.

Vahelduseks ka üks väga tavaline toit, mida on just mõnus pühapäeva õhtul kiirelt teha. Nimelt siis omlett, mille igaüks saab sobivate koostisosadega endale meeldivaks muuta. Järgnev siis minu tänane eelistus.

  • 2 muna
  • 1 dl piima
  • parmesani
Täidis
  • peekon
  • sink
  • riivitud parmesan
  • sibul
Mulle meeldib esimesena lõikuda/viilutada kõik vaja minevad koostisosad – peekon, sink ja sibul ning riivida juust. Esimesena praadisin kergelt peekoni ja tõstsin selle siis kõrvale jahtuma. Sama tegin ka sibulaga.
Seejärel kloppisin kergelt omavahel munad ja piima ning segasin hulka riivitud parmesani. Soojendasin panni ja lisasin õli ning võid ja kuumale pannile muna-piima-juustusegu. Küpsetamise ajal püüdsin segu äärtest keskele poole kergelt lükata, et omlett järjest ühtlaseks küpseks. Kui see on peaaegu valmis lisasin ühele poolele peekoni, singi ja parmesani ning murdsin omleti keskelt pooleks. Lasin sel kuumal pannil veel veidi küpseda ja libistasin siis taldrikule. Kõige peale panin praetud sibulad ja kõrvale lõikasin tomatisektorid.
Just selliseid pühapäeva õhtuid ma armastangi!
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 18. sept. 2011 in Munatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: