RSS

Sealiha türgi ubadega

22 sept.

Tänaseks valisin esmaspäeval nädala menüüd tehes liha ja türgi oad, mida oma Prantsusmaal elatud aasta jooksul sööma õppisin. Esialgu oli muidugi plaan värskeid ube kasutada kuid kahjuks Selverist neid leida ei õnnestunud. Seega sel korral on tegu külmutatud variandiga.

Kuigi hetkel on see septembris esimene postitus ei tähenda see, oleksin niisama istunud ja mitte ühtegi uut rooga katsetanud. Järjest ootavad seitsme roa pildid töötlust ja retseptid kirjutamist. Loodan, et jõuan nendega nädalavahetusel ühele poole ja oleksin siis uuesti järje peal. Lihtsalt kahju, et päevas on vaid 24 tundi, kohe kuidagi ei jõua kõiki soovitud asju päeva jooksul valmis teha.

Aga nüüd tagasi tänase söögi juurde.

  • sea välisfileest minutipihvid või sealiha lõigud
  • türgi ube
  • soola, pipart
  • õli ja või
  • parmesani juustu
Esimesena pane keema oad soola ja vähese õliga maitsestatud vette. Keeda neid umbes 5 minutit, oluline, et need jääksid veel veidi krõmpsuks. Mulle isiklikult väga pehmeks keedetuna türgi oad ei meeldi.
Maitsesta lihatükid soola ja pipraga ja pritsi kergelt üle õliga. Prae lihatükke või ja õliga paar minutit mõlemalt poolt.
Serveeri lihatükk keedetud ubadega ja puista üle riivitud parmesani juustuga. Naudi kohe!
Magustoiduks sõin Kose vanade Assooridelt kingituseks toodud ananassi, mis oli mõnusalt magus.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 22. sept. 2011 in Köögiviljatoidud, Liharoad, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: