RSS

Seafilee koorekastmes

27 Sep

Kuna eelmisel nädalal tutvustati muu tööjuures toimuval igakuisel üldkoosolekul Rakvere uut veebilehte, siis läksin sinna esmaspäeval selle nädala menüü kokkupanemiseks ideid otsima. Välja valisin seafilee koorekastmes ja kreekapärase hakklihapiruka. Neist esimest tegime täna.

  • 500 g seasisefileed
  • 2 sibulat
  • 200 g šampinjone
  • 1 dl valget veini
  • 200 g vahukoort
  • 2 tl sinepit
  • muskaatpähklit
  • soola, pipart
  • kartulit
Koori kartulid ja prae pannil kaane all. Samal ajal lõika seafilee tükkideks. Kuumuta teisel pannil rasvaine ja prae selles seafilee tükke. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta seafilee kõrvale ja prae samal pannil tükeldatud sibulad. Lisa juurde šampinjon viilud ja prae veel paar minutit. Lisa juurde sinep, kalla pannile valge vein ja sega. Kuumuta keemiseni ja kalla siis juurde ka vahukoor ning seafilee tükid. Maitsesta soola ja pipraga ning riivi peale muskaatpähklit. Hauta tasasel tulel umbes 5 minutit.
Serveeri seaiha koos praekartulite ja hapukurgiga.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 27. Sep 2011 in Kartul, Liharoad, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: