RSS

Seafilee koorekastmes

27 sept.

Kuna eelmisel nädalal tutvustati muu tööjuures toimuval igakuisel üldkoosolekul Rakvere uut veebilehte, siis läksin sinna esmaspäeval selle nädala menüü kokkupanemiseks ideid otsima. Välja valisin seafilee koorekastmes ja kreekapärase hakklihapiruka. Neist esimest tegime täna.

  • 500 g seasisefileed
  • 2 sibulat
  • 200 g šampinjone
  • 1 dl valget veini
  • 200 g vahukoort
  • 2 tl sinepit
  • muskaatpähklit
  • soola, pipart
  • kartulit
Koori kartulid ja prae pannil kaane all. Samal ajal lõika seafilee tükkideks. Kuumuta teisel pannil rasvaine ja prae selles seafilee tükke. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta seafilee kõrvale ja prae samal pannil tükeldatud sibulad. Lisa juurde šampinjon viilud ja prae veel paar minutit. Lisa juurde sinep, kalla pannile valge vein ja sega. Kuumuta keemiseni ja kalla siis juurde ka vahukoor ning seafilee tükid. Maitsesta soola ja pipraga ning riivi peale muskaatpähklit. Hauta tasasel tulel umbes 5 minutit.
Serveeri seaiha koos praekartulite ja hapukurgiga.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 27. sept. 2011 in Kartul, Liharoad, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: