RSS

Tom Kha supp

30 sept.

Retsept pärineb Santa Maria kodulehelt ja plaanisin seda juba eelmisel nädalal teha kuid väikeste muutuste tõttu plaanides lükkus see sellesse nädalasse.

Reede õhtu oli just sobiv sooja ja vürtsika supi jaoks. Soovitan seda proovida just maitse erilisuse pärast – ühel poolt parajalt vürtsikas ja laimiselt hapukas ning teiselt poolt pehme ja koorene tänu kookospiimale. Tõeline maitsekogemus!

  • 2 spl õli
  • 300 g kanafileed
  • 50 g šampinjone
  • 5 dl vett
  • 1 pakk Sanata Maria Tom Kha supisegu
  • 200 ml Santa Maria kreemjat kookospiima
  • 3 keskmist tomatit
  • värsket koriandrit
Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja prae selleks kanatükke paar minutit. Lisa viilutatud šampinjonid ja kuumuta veel paar minutit. Lisa vesi, supisegu ja kookospiim ning keeda umbes 5 minutit. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid ning keedad suppi veel paar minutit. Serveeri hakitud koriandriga.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 30. sept. 2011 in Supid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: