RSS

Tom Kha supp

30 Sep

Retsept pärineb Santa Maria kodulehelt ja plaanisin seda juba eelmisel nädalal teha kuid väikeste muutuste tõttu plaanides lükkus see sellesse nädalasse.

Reede õhtu oli just sobiv sooja ja vürtsika supi jaoks. Soovitan seda proovida just maitse erilisuse pärast – ühel poolt parajalt vürtsikas ja laimiselt hapukas ning teiselt poolt pehme ja koorene tänu kookospiimale. Tõeline maitsekogemus!

  • 2 spl õli
  • 300 g kanafileed
  • 50 g šampinjone
  • 5 dl vett
  • 1 pakk Sanata Maria Tom Kha supisegu
  • 200 ml Santa Maria kreemjat kookospiima
  • 3 keskmist tomatit
  • värsket koriandrit
Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja prae selleks kanatükke paar minutit. Lisa viilutatud šampinjonid ja kuumuta veel paar minutit. Lisa vesi, supisegu ja kookospiim ning keeda umbes 5 minutit. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid ning keedad suppi veel paar minutit. Serveeri hakitud koriandriga.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 30. Sep 2011 in Supid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: