RSS

Täidetud kanafileed

12 Oct

Täna tegin vastavalt menüüle täidetud kanafileesid, mis olid mõnusalt mahlased. Sammuti oli neid üpris kerge teha. Vaja vaid teha ettevalmistustööd, taskud ahju pista, kõrvale riis keeta ja veidi oodata. Kuna lähen homme kinno siis saab Tõnis enda valitud kebabi kastmega üksi mässata. Siiski loodan, et nad Rihoga veidi ka mulle süüa jätavad, et saaksin pildid teha ja kastme retsepti kirja panna.
Nüüd tagasi kanataskute juurde.

  • 2 suurt kanafileed
  • 75 g riivitud juustu
  • ca 10 tk päikesekuivatatud tomateid
  • 1 peotäis värsket basiilikut
  • 2 dl kohvikoort
  • 1 dl piima
  • 1 dl Heinzi vahemere tomatikastet
  • soola, pipart
Lõika kanafileed risti pooleks ja siis veel serva pidi pooleks, et moodustuksid taskud. Vasarda liha natukene õhemaks. Maitsesta saadud neli taskut soola ja pipraga. Täida taskud basiilikulehtede, riivitud juustu ja hakitud päikesekuivatatud tomatitega, vajadusel kinnita ka kokteiltikkudega. Tõsta taskud võiga määritud ahjuvormi.
Sega rõõsk koor, piim ja tomatikaste ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla kaste kanataskutele ning küpseta ahjus 200°C juures 25 minutit. Serveeri riisiga.
 
2 kommentaari

Posted by &emdash; 12. Oct 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

2 responses to “Täidetud kanafileed

  1. Madli

    20. Oct 2015 at 12:36

    Kas see Heinz vahemere tomatikaste on tavaline ketšup ? Ei leidnud poest sellist asja😀

     

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: