RSS

Särtsakad burritod

19 okt.

Tänaseks olime välja valinud särtsakad burritod. Kokkuvõttes tulid need head. Tõnisele väga suures vaimustuses ei olnud aga mina olin rahul. Järgmisel päeval tööl uuesti üles soojendades olid need minu arust veel paremad. Seega võib teinekord need päev valmis teha ja teisel päeval kiirelt soojendades ruttu hamba alla pista.

  • 6 tortillat
  • 1 dl riisi
  • 3 dl vett
  • soola
  • 300 g delikatess seahakkliha
  • 1 väiksem sibul
  • 1 väiksem porgand
  • 1 küüslauguküüs
  • 1-2 dl vett
  • 0,5 pk Taco maitseainesegu
  • oliive
  • marineeritud jalopenosid
  • 6 sl teravat tacokastet
  • 1 dl riivjuustu
Keeda riis vastavalt õpetusele sõmeraks. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand peene riiviga. Kuumuta pannil õli ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa hakkliha, pruunista ja lisa Taco maitseainesegu ning keev vesi. Kuumuta kastet paar minutit kuni see pakseneb. Sega hulka riis.
Jaota täidis võrdselt 6-le tortillale ja täidise peale tõsta vastavalt soovile oliive ja jalopenosid. Tõsta tortilla küljed täidise peale ja keera rulli. Lao rullid ahjuvormi, määri peale tacokastet ja puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 175°C juures 10-15 minutit.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 19. okt. 2011 in Hakkliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: