RSS

Särtsakad burritod

19 Oct

Tänaseks olime välja valinud särtsakad burritod. Kokkuvõttes tulid need head. Tõnisele väga suures vaimustuses ei olnud aga mina olin rahul. Järgmisel päeval tööl uuesti üles soojendades olid need minu arust veel paremad. Seega võib teinekord need päev valmis teha ja teisel päeval kiirelt soojendades ruttu hamba alla pista.

  • 6 tortillat
  • 1 dl riisi
  • 3 dl vett
  • soola
  • 300 g delikatess seahakkliha
  • 1 väiksem sibul
  • 1 väiksem porgand
  • 1 küüslauguküüs
  • 1-2 dl vett
  • 0,5 pk Taco maitseainesegu
  • oliive
  • marineeritud jalopenosid
  • 6 sl teravat tacokastet
  • 1 dl riivjuustu
Keeda riis vastavalt õpetusele sõmeraks. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand peene riiviga. Kuumuta pannil õli ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa hakkliha, pruunista ja lisa Taco maitseainesegu ning keev vesi. Kuumuta kastet paar minutit kuni see pakseneb. Sega hulka riis.
Jaota täidis võrdselt 6-le tortillale ja täidise peale tõsta vastavalt soovile oliive ja jalopenosid. Tõsta tortilla küljed täidise peale ja keera rulli. Lao rullid ahjuvormi, määri peale tacokastet ja puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 175°C juures 10-15 minutit.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 19. Oct 2011 in Hakkliha, Liharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: