RSS

Kanahautis jogurti-köögiviljakastmes

20 Oct

Tänase küpsetamise au saan 100% Tõnisele anda. Kuna hetkel on tööl üpris kiire, siis Tõnis on väga vastutulelikult ise rohkem köögis askeldanud. Kanahautis jogurti-köögivijakastmes pärineb Selveri kodulehelt ning järgmisel korral plaanime selle puhul siiski broilerifileed kasutada. Me pole erilised koiva austajad ja eelistame pigem fileed kuid katsetasime sel korral vastavalt retseptile kanakoibadega.

  • 1 karp broileri poolkoibi marinaadis
  • 5 dl maitsestamata jogurtit
  • 1 tl tšillipulbrit
  • 1 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 spl õli
  • 2 paprikat
  • 1 porru
  • 0,5 purki purustatud tomati konservi
Kuumuta ahi 200°C-ni. Tõsta broilerikoivad võitatud ahjuvormi. Sega maitsestamata jogurt, tšillipulber, sool, suhkur ja hakitud küüslauguküüned. Vala kaste vormi ja küpseta 30 minutit. Vahepeal tükelda paprika ja viiluta porru. Kuumuta pannil õli ja prae selles paprika ja porru tükke mõni minut. Lisa tomatikonserv, sega ja tõsta tulelt. Vala segu ahjuvormi. Sega kergelt läbi ja jätka küpsetamist veel 30 minutit. Serveeri praekartulitega.
 
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: