RSS

Kanahautis jogurti-köögiviljakastmes

20 okt.

Tänase küpsetamise au saan 100% Tõnisele anda. Kuna hetkel on tööl üpris kiire, siis Tõnis on väga vastutulelikult ise rohkem köögis askeldanud. Kanahautis jogurti-köögivijakastmes pärineb Selveri kodulehelt ning järgmisel korral plaanime selle puhul siiski broilerifileed kasutada. Me pole erilised koiva austajad ja eelistame pigem fileed kuid katsetasime sel korral vastavalt retseptile kanakoibadega.

  • 1 karp broileri poolkoibi marinaadis
  • 5 dl maitsestamata jogurtit
  • 1 tl tšillipulbrit
  • 1 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 spl õli
  • 2 paprikat
  • 1 porru
  • 0,5 purki purustatud tomati konservi
Kuumuta ahi 200°C-ni. Tõsta broilerikoivad võitatud ahjuvormi. Sega maitsestamata jogurt, tšillipulber, sool, suhkur ja hakitud küüslauguküüned. Vala kaste vormi ja küpseta 30 minutit. Vahepeal tükelda paprika ja viiluta porru. Kuumuta pannil õli ja prae selles paprika ja porru tükke mõni minut. Lisa tomatikonserv, sega ja tõsta tulelt. Vala segu ahjuvormi. Sega kergelt läbi ja jätka küpsetamist veel 30 minutit. Serveeri praekartulitega.
Advertisements
 
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: