RSS

Croque-monsieur

23 okt.

Pühapäeva õhtuseks kiireks söögiks otsustasin teha croque-monsieur´sid, mida tihti ka minu Prantsuse pere armastas just nädalavahetusel süüa. Retsept ongi minu sealse pere õpetuste järgi kuigi internetist leiab veel palju teisigi variatsioone (näiteks béchamel ehk valge kastmega). Kogusest piisab 3 inimesele.

  • 12 röstsaia viilu
  • 6 viilu sinki
  • 150 g riivitud juustu
  • hapukoort
  • sinepit
Pane ahjurestile küpsetuspaber ja lao sinna alumised 6 saiaviilu. Määri need pealt hapukoorega. Pane igale saiale üks singiviil ja raputa üle riivjuustuga. Seejärel pane peale teine saiaviil, mille määrid altpoolt sinepiga ja pealt hapukoorega. Raputa üle riivjuustuga ja pane saiad ahju 200°C juurde umbes 15 minutiks küpsema.
Soo niisama või koos rohelise salatiga.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 23. okt. 2011 in Juustutoidud, Küpsetised, Suupisted

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: