RSS

Croque-monsieur

23 Oct

Pühapäeva õhtuseks kiireks söögiks otsustasin teha croque-monsieur´sid, mida tihti ka minu Prantsuse pere armastas just nädalavahetusel süüa. Retsept ongi minu sealse pere õpetuste järgi kuigi internetist leiab veel palju teisigi variatsioone (näiteks béchamel ehk valge kastmega). Kogusest piisab 3 inimesele.

  • 12 röstsaia viilu
  • 6 viilu sinki
  • 150 g riivitud juustu
  • hapukoort
  • sinepit
Pane ahjurestile küpsetuspaber ja lao sinna alumised 6 saiaviilu. Määri need pealt hapukoorega. Pane igale saiale üks singiviil ja raputa üle riivjuustuga. Seejärel pane peale teine saiaviil, mille määrid altpoolt sinepiga ja pealt hapukoorega. Raputa üle riivjuustuga ja pane saiad ahju 200°C juurde umbes 15 minutiks küpsema.
Soo niisama või koos rohelise salatiga.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 23. Oct 2011 in Juustutoidud, Küpsetised, Suupisted

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: