RSS

Pastasalat vinnutatud singi ja päikesekuivatatud tomatitega

09 Nov

Täna tegime Santa Maria kodulehelt leitud pastasalatit vinnuatud singi ja päiksekuivatatud tomatitega. Kuna mul ei õnnestunud poest Pasta Basilico maitseainesegu leida, siis võtsin kasutusele hoopis Kadi Itaaliast toodud küüslaugu ja tšilli maitseainesegu. Tulemus oli mõnus ja tänu tšillile ka tuline. Lihtne ja üpris kiire õhtusöök!

  • 150 g pasta farfalle´t
  • 1 spl soola
  • 1 spl õli
  • 2 spl küüslaugu ja tšilli maitseainet
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl värskelt pressitud sidrunimahla
  • 70 g toorsuitsu veisesinki
  • 50 g päiksekuivatatud tomateid
  • 1 keskmine tomat
  • 50 g rukola salatit
  • 20 g Parmesani juustu
Keeda pasta soolaga maitsestatud ja vähese õliga vees al dente-ks, kurna ning jahuta. Tükelda veiseliha ja tomat. Kuumuta pannil 2 spl oliiviõli ja prae selles kergelt läbi küüslaugu ja tšilli segu koos värskelt pressitud  sidruni mahlaga. Vala hulka keedetud pasta ja sega läbi. Lisa pannile sink, päiksekuivatatud tomatit, värske tomat. Sega ja kuumuta kergelt läbi. Serveeri pastat Parmesani juustu ja rukola salatiga.
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 9. Nov 2011 in Pasta, Pastaroad, Salatid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: