RSS

Pastasalat vinnutatud singi ja päikesekuivatatud tomatitega

09 nov.

Täna tegime Santa Maria kodulehelt leitud pastasalatit vinnuatud singi ja päiksekuivatatud tomatitega. Kuna mul ei õnnestunud poest Pasta Basilico maitseainesegu leida, siis võtsin kasutusele hoopis Kadi Itaaliast toodud küüslaugu ja tšilli maitseainesegu. Tulemus oli mõnus ja tänu tšillile ka tuline. Lihtne ja üpris kiire õhtusöök!

  • 150 g pasta farfalle´t
  • 1 spl soola
  • 1 spl õli
  • 2 spl küüslaugu ja tšilli maitseainet
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl värskelt pressitud sidrunimahla
  • 70 g toorsuitsu veisesinki
  • 50 g päiksekuivatatud tomateid
  • 1 keskmine tomat
  • 50 g rukola salatit
  • 20 g Parmesani juustu
Keeda pasta soolaga maitsestatud ja vähese õliga vees al dente-ks, kurna ning jahuta. Tükelda veiseliha ja tomat. Kuumuta pannil 2 spl oliiviõli ja prae selles kergelt läbi küüslaugu ja tšilli segu koos värskelt pressitud  sidruni mahlaga. Vala hulka keedetud pasta ja sega läbi. Lisa pannile sink, päiksekuivatatud tomatit, värske tomat. Sega ja kuumuta kergelt läbi. Serveeri pastat Parmesani juustu ja rukola salatiga.
Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 9. nov. 2011 in Pasta, Pastaroad, Salatid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: