RSS

Juustuomlett salaamiga

28 Nov

Tänaseks tegime Toidutarest leitud mozzarella-ricotta-omletti salaamiga. Roog valmis üpris kiirelt ja oli lihtne teha. Ühe suure ahjuvormi asemel küpsetasime omletti väiksemates vormides – nii oli hea kohe sealt seest süüa.

  • 3 muna
  • 100 g mozzarellat
  • 100 g ricottat
  • 0,5 dl piima
  • umbes 6 kirstomatit
  • rohelist sibulat
  • 100 salaamit
  • tüümiani
  • soola ja pipart

Pane ahi 200°C juurde sooja. Seejärel sega esimesena omavahel munad, piim ja ricotta ning maitsesta segu soola, pipra ja tüümianiga.

Lao ühe suure või kahe väiksema ahjuvormi põhjale ühtlaselt sektoriteks lõigatud tomatid ja salaamiviilud. Haki peale rohelist sibulat. Vala üle muna-piimaseguga. Lõika kõige peale mozzarella viilud ja küpseta ahjus 25-30 minutit.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 28. Nov 2011 in Juustutoidud, Munatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: