RSS

Juustuomlett salaamiga

28 nov.

Tänaseks tegime Toidutarest leitud mozzarella-ricotta-omletti salaamiga. Roog valmis üpris kiirelt ja oli lihtne teha. Ühe suure ahjuvormi asemel küpsetasime omletti väiksemates vormides – nii oli hea kohe sealt seest süüa.

  • 3 muna
  • 100 g mozzarellat
  • 100 g ricottat
  • 0,5 dl piima
  • umbes 6 kirstomatit
  • rohelist sibulat
  • 100 salaamit
  • tüümiani
  • soola ja pipart

Pane ahi 200°C juurde sooja. Seejärel sega esimesena omavahel munad, piim ja ricotta ning maitsesta segu soola, pipra ja tüümianiga.

Lao ühe suure või kahe väiksema ahjuvormi põhjale ühtlaselt sektoriteks lõigatud tomatid ja salaamiviilud. Haki peale rohelist sibulat. Vala üle muna-piimaseguga. Lõika kõige peale mozzarella viilud ja küpseta ahjus 25-30 minutit.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 28. nov. 2011 in Juustutoidud, Munatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: