RSS

Guatemala kana

29 nov.

Tänaseks oli meil menüüs guatemala kana Santa Maria kodulehelt. Retseptist ei suutnud ma aru saada, milleks või kuhu on vaja koostisosade all olevaid nisutortillasid. Seega jäid need ka ostmata. Väikse muudatuse tegin ka peterselli osas, asendasin selle rohelise singulaga. Kana tuli mõnusalt vürtsine ja küüslauk ning fajita maitseainesegu panid suugi veidi õhetama.

Kaste

  • 1 spl oliiviõli
  • 2 spl kõrvitsa seemneid
  • rohelist sibulat
  • 3 küüslaugu küünt
  • 200 ml vahukoort

Sega omavahel kastme komponendid ja püreeri saumikseri või blenderiga ühtlaseks. Pruunista kana pannil, lisa paprika ja kuumuta läbi. Maitsesta kana fajita maitseaineseguga, lisa vesi ja kaste ning kuumuta keemiseni.

Serveeri kana koos riisi ja rohelise sibulaga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 29. nov. 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: