RSS

Guatemala kana

29 Nov

Tänaseks oli meil menüüs guatemala kana Santa Maria kodulehelt. Retseptist ei suutnud ma aru saada, milleks või kuhu on vaja koostisosade all olevaid nisutortillasid. Seega jäid need ka ostmata. Väikse muudatuse tegin ka peterselli osas, asendasin selle rohelise singulaga. Kana tuli mõnusalt vürtsine ja küüslauk ning fajita maitseainesegu panid suugi veidi õhetama.

Kaste

  • 1 spl oliiviõli
  • 2 spl kõrvitsa seemneid
  • rohelist sibulat
  • 3 küüslaugu küünt
  • 200 ml vahukoort

Sega omavahel kastme komponendid ja püreeri saumikseri või blenderiga ühtlaseks. Pruunista kana pannil, lisa paprika ja kuumuta läbi. Maitsesta kana fajita maitseaineseguga, lisa vesi ja kaste ning kuumuta keemiseni.

Serveeri kana koos riisi ja rohelise sibulaga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 29. Nov 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: