RSS

Karrikana

01 dets.

Tänaseks leidis Tõnis Soome Pirkka lehelt karrikana retsepti. Mul oli veidi tegemist, et aru saada mida poest vaja on kuid sain lõpuks ikka hakkama ning kõik vajalik sai koju toodud.

  • 450 g maitsestamata broilerifileed
  • 1 spl õli
  • 2 spl kollast karripulbrit
  • 100 g porrut
  • 1 dl vett
  • 0,5 tl soola
  • pipart
  • 200 g külmutatud herneid
  • 2 dl köögikoort
  • koriandrit või peterselli

Pruunista tükeldatud kana kahes osas õlis (nii ei jahtu pann suure koguse liha peale liialt maha. Maitsesta karripulbriga. Lisa viilutatud porru ja kuumuta veidi.

Vala pannile juurde vesi, maitsesta soola ja pipraga. Lisa herned ja keeda kaane all paar minutit.

Lisa juurde köögikoor. Kuumuta kuid ära enam keeda. Raputa karrikanale peale hakitud koriandrit või peterselli. Serveeri riisi või tai nuudlitega. Naudi!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 1. dets. 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: