RSS

Karrikana

01 Dec

Tänaseks leidis Tõnis Soome Pirkka lehelt karrikana retsepti. Mul oli veidi tegemist, et aru saada mida poest vaja on kuid sain lõpuks ikka hakkama ning kõik vajalik sai koju toodud.

  • 450 g maitsestamata broilerifileed
  • 1 spl õli
  • 2 spl kollast karripulbrit
  • 100 g porrut
  • 1 dl vett
  • 0,5 tl soola
  • pipart
  • 200 g külmutatud herneid
  • 2 dl köögikoort
  • koriandrit või peterselli

Pruunista tükeldatud kana kahes osas õlis (nii ei jahtu pann suure koguse liha peale liialt maha. Maitsesta karripulbriga. Lisa viilutatud porru ja kuumuta veidi.

Vala pannile juurde vesi, maitsesta soola ja pipraga. Lisa herned ja keeda kaane all paar minutit.

Lisa juurde köögikoor. Kuumuta kuid ära enam keeda. Raputa karrikanale peale hakitud koriandrit või peterselli. Serveeri riisi või tai nuudlitega. Naudi!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 1. Dec 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: