RSS

Kanapada ubade ja tomatiga

06 dets.

Tõnisele on viimasel ajal hakanud meeldima sellised liha road, mis on veidi rohkema koguse kastmega ja kuhu kõrvale siis näiteks lavashi saab hammustada ja kastmesse kasta. Sellest tulenevalt ka tänane roog – kanapada ubade ja tomatitega Toidutare lehelt. Meie suurim toidukriitik Anti, kes Katiga meil külas oli, aga antud rooga nii kõrgelt ei hinnanud. Jäi hoopis rohkem magustoitu ootama.

  • 2 kanafileed
  • 1 suurem sibul
  • 400 g purustatud tomateid
  • 400 g punaseid ube
  • 1 spl magusat tšillikastet
  • 2 tl palsamiäädikat
  • õli
  • soola ja pipart
  • kõrvale puri leiba või lavashi

Maitsesta kanafileed soolaga ja prae pannil mõlemalt küljelt kuldpruuniks. Lisa hakitud sibul ja kuumuta veel veidi. Seejärel lisa tomatid ja oad. Maitsesta tšillikastme, palsamiöödika, soola ja pipraga ning hauta rooga 10-15 minutit. Serveeri puri leiva või lavashiga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. dets. 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: