RSS

Kanapada ubade ja tomatiga

06 Dec

Tõnisele on viimasel ajal hakanud meeldima sellised liha road, mis on veidi rohkema koguse kastmega ja kuhu kõrvale siis näiteks lavashi saab hammustada ja kastmesse kasta. Sellest tulenevalt ka tänane roog – kanapada ubade ja tomatitega Toidutare lehelt. Meie suurim toidukriitik Anti, kes Katiga meil külas oli, aga antud rooga nii kõrgelt ei hinnanud. Jäi hoopis rohkem magustoitu ootama.

  • 2 kanafileed
  • 1 suurem sibul
  • 400 g purustatud tomateid
  • 400 g punaseid ube
  • 1 spl magusat tšillikastet
  • 2 tl palsamiäädikat
  • õli
  • soola ja pipart
  • kõrvale puri leiba või lavashi

Maitsesta kanafileed soolaga ja prae pannil mõlemalt küljelt kuldpruuniks. Lisa hakitud sibul ja kuumuta veel veidi. Seejärel lisa tomatid ja oad. Maitsesta tšillikastme, palsamiöödika, soola ja pipraga ning hauta rooga 10-15 minutit. Serveeri puri leiva või lavashiga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. Dec 2011 in Kanaliha, Linnuliharoad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: