RSS

Mozzarella-tomatipirukad

07 Dec

Tänaseks õhtusöögiks tegin Tere kodulehelt leitud mozzarella-tomatipiruka retsepti järgi kaks pirukat. Nimelt minu lehttainas oli juba tükkideks lõigatud, seega sain ühe suure piruka asemel mitu väiksemat. Kes veel ei tea, siis Tere kodulehelt leiab mitmesuguseid retsepte koos videotega. Tänu sellele ehk ka lihtsam ise mõni roog järgi proovida. Mina käin seal ikka vahel ideid ammutamas.

  • 500 g lehttainast
  • 250 g hapukoort
  • 300 g mozzarella juustu
  • 2 muna
  • 2 sl rohelist pestot
  • 200 g kirsstomateid
  • värsket basiilikut

Külmunud lehttaigna kasutamisel pane see juba varakult sulama. Rulli sulanud tainas jahusel tööpinnal kergelt õhemaks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Sega omavahel hapukoor, munad ja pesto. Määri saadud segu tainale. Poolita kirsstomatid ja viiluta mozzarella juust. Lao need pirukale ja küpseta seda 200°C ahjus umbes 20-25 minutit.

Lase pirukal veidi jahtuda ja serveeri koos basiilikuga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 7. Dec 2011 in Küpsetised, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: