RSS

Mozzarella-tomatipirukad

07 dets.

Tänaseks õhtusöögiks tegin Tere kodulehelt leitud mozzarella-tomatipiruka retsepti järgi kaks pirukat. Nimelt minu lehttainas oli juba tükkideks lõigatud, seega sain ühe suure piruka asemel mitu väiksemat. Kes veel ei tea, siis Tere kodulehelt leiab mitmesuguseid retsepte koos videotega. Tänu sellele ehk ka lihtsam ise mõni roog järgi proovida. Mina käin seal ikka vahel ideid ammutamas.

  • 500 g lehttainast
  • 250 g hapukoort
  • 300 g mozzarella juustu
  • 2 muna
  • 2 sl rohelist pestot
  • 200 g kirsstomateid
  • värsket basiilikut

Külmunud lehttaigna kasutamisel pane see juba varakult sulama. Rulli sulanud tainas jahusel tööpinnal kergelt õhemaks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Sega omavahel hapukoor, munad ja pesto. Määri saadud segu tainale. Poolita kirsstomatid ja viiluta mozzarella juust. Lao need pirukale ja küpseta seda 200°C ahjus umbes 20-25 minutit.

Lase pirukal veidi jahtuda ja serveeri koos basiilikuga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 7. dets. 2011 in Küpsetised, Soolased pirukad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: