RSS

Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekoniga

03 Jan

Järjekordselt üks kiire pastaroog, mis valmib lihtsalt ja paneb suu mõnusalt õhetama. Retsept pärineb nagu juba tavapärane ikka Toidutarest. Koostisosadesse olen pannud kirja värske tšilli kuid selle puudumisel võib kasutada ka tšillipulbrit. Ise naudin aga Kadi Itaaliast toodud spetsiaalset tšillisegu pastale.

  • 300 g tagliatellesid või muud pastat
  • 0,5 dl oliiviõli
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 tšilli kaun
  • 100 g suitsupeekonit
  • 1 peotäis peterselli või basiilikut

Keeda pasta vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees al dente. Kuumuta suuremal pannil õli. Lisa hakitud küüslauk ja tšilli ning kuumuta veidi. Lisa ribadeks lõigatud peekon ja prae krõbedaks. Sega juurde nõrutatud pasta ja petersell või basiilik. Naudi koheselt!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 3. Jan 2012 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: