RSS

Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekoniga

03 jaan.

Järjekordselt üks kiire pastaroog, mis valmib lihtsalt ja paneb suu mõnusalt õhetama. Retsept pärineb nagu juba tavapärane ikka Toidutarest. Koostisosadesse olen pannud kirja värske tšilli kuid selle puudumisel võib kasutada ka tšillipulbrit. Ise naudin aga Kadi Itaaliast toodud spetsiaalset tšillisegu pastale.

  • 300 g tagliatellesid või muud pastat
  • 0,5 dl oliiviõli
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 tšilli kaun
  • 100 g suitsupeekonit
  • 1 peotäis peterselli või basiilikut

Keeda pasta vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees al dente. Kuumuta suuremal pannil õli. Lisa hakitud küüslauk ja tšilli ning kuumuta veidi. Lisa ribadeks lõigatud peekon ja prae krõbedaks. Sega juurde nõrutatud pasta ja petersell või basiilik. Naudi koheselt!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 3. jaan. 2012 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: