RSS

Baklažaanirullid

06 mai

Kui täna poes pead murdsin, et mida õhtuks süüa, tuli meelde selle kuu Oma Maitses nähtud baklažaanirullide retsept. Päris üks-ühele seda ei mäletanud, kuid idee vähemal oli nüüd olemas. Minu versioon tuli igal juhul väga isuäratav. Eks mingil korral peaks ka õige retsepti järgi neid proovima, sest olen kindel, et ka need viivad keele alla.

  • 1 väiksem baklažaan
  • soola
  • oliiviõli
  • 100 g toorjuustu
  • 50 g riivitud juustu
  • peterselli ja tilli

Vali poes pigem pikk ja sihvakas baklažaan kuid ilusti saab hakkama ka pontsakamaga. Viiluta vili pikkupidi, aseta majapidamispaberile, raputa üle soolaga ja jäta 20 minutiks seisma. Seejärel patsuta viilud tekkinud vedelikust kuivaks, määri mõlemalt poolt oliiviõliga ja prae või grilli kuni viilud on pehmenenud ja veidi pruunid.

Valmista täidis – selleks sega omavahel toorjuust, riivitud juust ning hakitud maitserohelised. Aseta igale baklažaaniviilule umbes üks lusikatäis täidist ja keera baklažaan täidise ümber tihedalt rulli.

Maitsevad hästi nii kuumalt kui külmalt!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. mai 2012 in Juustutoidud, Köögiviljatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: