RSS

Baklažaanirullid

06 May

Kui täna poes pead murdsin, et mida õhtuks süüa, tuli meelde selle kuu Oma Maitses nähtud baklažaanirullide retsept. Päris üks-ühele seda ei mäletanud, kuid idee vähemal oli nüüd olemas. Minu versioon tuli igal juhul väga isuäratav. Eks mingil korral peaks ka õige retsepti järgi neid proovima, sest olen kindel, et ka need viivad keele alla.

  • 1 väiksem baklažaan
  • soola
  • oliiviõli
  • 100 g toorjuustu
  • 50 g riivitud juustu
  • peterselli ja tilli

Vali poes pigem pikk ja sihvakas baklažaan kuid ilusti saab hakkama ka pontsakamaga. Viiluta vili pikkupidi, aseta majapidamispaberile, raputa üle soolaga ja jäta 20 minutiks seisma. Seejärel patsuta viilud tekkinud vedelikust kuivaks, määri mõlemalt poolt oliiviõliga ja prae või grilli kuni viilud on pehmenenud ja veidi pruunid.

Valmista täidis – selleks sega omavahel toorjuust, riivitud juust ning hakitud maitserohelised. Aseta igale baklažaaniviilule umbes üks lusikatäis täidist ja keera baklažaan täidise ümber tihedalt rulli.

Maitsevad hästi nii kuumalt kui külmalt!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 6. May 2012 in Juustutoidud, Köögiviljatoidud

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: