RSS

Tummine tomatisupp

21 Jun

Tänaseks õhtusöögiks tegin tummist tomatisuppi, mille retsepti jaoks sain ideid Toidutare retseptist kuid lisasin ühte ja teist veel juurde. Tulemus on mõnusalt vürtsine ja siidine. Kindlasti teeme seda veel teinegi kord.

  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • õli
  • 400 g purustatud tomati konservi
  • 3 dl puljongit
  • 0,5 tl suhkrut
  • tšillimaitseainet (kasutasin ise jälle Kadi toodud tšilli segu)
  • 100 g sulatatud juustu
  • umbes 30 g viilutatud Oskari pepperoni vorsti
  • basiilikut

Haki sibul ja küüslauk ning pruunista poti põhjas õliga. Vala potti ka tomatikonserv ja kuumuta kergelt. Järgmisena lisa puljong ja lase supil keema tõusta. Maitsesta supp ja lase madalal kuumusel 10-15 minutit keeda.

Püreeri supp ja tõsta tagasi tulele.Lisa sulatatud juust ja sega kuni juust on ilusti supi sisse sulanud. Serveeri vorstiviilude ja basiilikuga.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 21. Jun 2012 in Köögiviljatoidud, Püreesupid, Supid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: