RSS

Tummine tomatisupp

21 juuni

Tänaseks õhtusöögiks tegin tummist tomatisuppi, mille retsepti jaoks sain ideid Toidutare retseptist kuid lisasin ühte ja teist veel juurde. Tulemus on mõnusalt vürtsine ja siidine. Kindlasti teeme seda veel teinegi kord.

  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • õli
  • 400 g purustatud tomati konservi
  • 3 dl puljongit
  • 0,5 tl suhkrut
  • tšillimaitseainet (kasutasin ise jälle Kadi toodud tšilli segu)
  • 100 g sulatatud juustu
  • umbes 30 g viilutatud Oskari pepperoni vorsti
  • basiilikut

Haki sibul ja küüslauk ning pruunista poti põhjas õliga. Vala potti ka tomatikonserv ja kuumuta kergelt. Järgmisena lisa puljong ja lase supil keema tõusta. Maitsesta supp ja lase madalal kuumusel 10-15 minutit keeda.

Püreeri supp ja tõsta tagasi tulele.Lisa sulatatud juust ja sega kuni juust on ilusti supi sisse sulanud. Serveeri vorstiviilude ja basiilikuga.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 21. juuni 2012 in Köögiviljatoidud, Püreesupid, Supid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: